Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
fantáziálni bárkinek, bármiről szabad, és ha ezt igényes stílusban közzé teszi, abban semmi rossz nincsen. Akinek meredek, az ne olvassa. Én sem olvasom a homo és a bizarr oldalakat. Az írónak: Szépen kivitelezett történet, 10p.
1
...
2002. augusztus 8. 15:25
egyetértek ck val a történet az elején még szép de utánna ez tényleg cssak valami hülye kis... írhatta
1
joy01
2002. augusztus 8. 15:17
de azé király várjuk a folytatást ;DDD
1
halacska
2002. augusztus 8. 14:54
az a gáz benne hogy 15 éves lánynak már szörös a puncija..)) a pali meg azt irta hogy kopasz... Én is nyaltam már ki lányt miközben aludt és nem ébredt fel..eddig hihető a dolog..de jol bevolt altatózva elötte..)))
1
ck
2002. augusztus 8. 14:46
ez egy idióta komputerbuzi beteg fantáziájának a szüleménye. csak nehogy a valóságban is kipróbálja
1
hdrh
2002. augusztus 8. 13:55
NAGYON JÓ A TÖRTÉNET! NEHOGY LEVEDD VÁROM A FOLYTATÁST!
1
Roby
2002. augusztus 8. 11:04
hmm... khmmm.... khmmmmmm....... Megebredtem?
1
Don Nasi
2002. augusztus 8. 10:51
Igényesen megfogalmazott és izgalmas történet. De jobb lett volna egy 17 éves meghatározás és hihetőbb is, hiszen a mai 17 évesek tudnak meglepetéseket okozni. Folytasd nyugodtan a történeted, aki elítélendőnek tartja, ne olvassa el!
1
Rambo
2002. augusztus 8. 10:48
Persze,22cm,a szűz,15 éves lányka profi módon oboázik,stb.. A legrosszabb,hogy egy APA pörrenti s*ggbe 15 éves lányát!A hányinger kerülget... Ha mondjuk nevelőapa és 18 éves lánya között zajlott volna-semmi gond,de így... :-((
1
Aquarius
2002. augusztus 8. 09:36
Rendőrbácsi ! A krimiket is be kellene tiltani, mert a gyilkosok sok "bajt" okoznak a való életben. Gonosz Agatha Christie és társai, pfujj
1
Erik a Viking
2002. augusztus 8. 08:54
Pofa be fakabát! Lehet elhúzni a retekbe! 10 pont!
1
Helios
2002. augusztus 8. 07:30
Az utobbi idoben irtak kozott a legjobb,DE! Bailey's, tanga,body-t vesz fel, testapoloval keni magat, mert szaraznak talalja a boret(latta, hogy a 30 eves no hidratal) es mindehez csak 16 eves? Ha 17 evesnek(szuzkurva idoszak) irod, akkor hiteles...
1
ghoul
2002. augusztus 8. 07:06
Abszulut Király!!!!!!!!! 10+1 pont!!!!!!!!!
1
Marlon B
2002. augusztus 8. 02:12
Hát igen ez a történet tényleg elég komolyra sikerült az utobbi időbe ilyen jó story nwm volt nállam sima 10-es
1
krysz
2002. augusztus 8. 01:20
Húúúú, ez NAGYON ott van!!! Mikor jön a második rész???
Az írónak: Szépen kivitelezett történet, 10p.
Én is nyaltam már ki lányt miközben aludt és nem ébredt fel..eddig hihető a dolog..de jol bevolt altatózva elötte..)))
NEHOGY LEVEDD VÁROM A FOLYTATÁST!
A legrosszabb,hogy egy APA pörrenti s*ggbe 15 éves lányát!A hányinger kerülget...
Ha mondjuk nevelőapa és 18 éves lánya között zajlott volna-semmi gond,de így... :-((
A krimiket is be kellene tiltani, mert a gyilkosok sok "bajt" okoznak a való életben.
Gonosz Agatha Christie és társai, pfujj
10+1 pont!!!!!!!!!