Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nah én 17 éves vagyok...és ha elképzelem ezt apámmal, hát isten mencs, de monduuk én elég felvilágosult vagyok ehez a "kislányhoz" képest. Már nem azért, de ha igy felizgul a kiscsajra mért nem alszik külön hálóba és mértnem fürdik külön töle, ha neki ciki elötte h feláll????? nem értem az egészet, igazság szerint ha ijen apám lenne már kiugrottam volna az ablakon! Amúgy a sztorira 10pontot adtam és kétszer élveztem el alatta...de akkoris izléstelen ;)))
olvasstaok több animált azok a naon jók ,nekem bejönnek! a családos is meg a leszbi-homo is, a heterok unalmasak!!!!!! Nah pussz pá minden kis perverz társamnak ;)
1
Cornell
2003. február 9. 03:22
istencsászár a sztori, kéne már az a folytatás.
1
taxman
2003. február 9. 00:23
A lány valóban túl fiatal,de a story jól meg van irva. Ha egy apa erre begerjedve nyúl a lányához, akkor az enélkül is megteszi. De ha a történetek hozzásegítik az olvasókat az élvezethez, akkor ez bocsánatos bűn.Ha valaki hozzájut Nancy Friday "A női szexszuális árbándok gímű könyvéhez, akkor hasonlót olvashat benne.
1
FamilyMaster
2003. február 6. 15:59
Szerintem 9-es. Kicsit túl fiatal a lány, vagy túl szakképzett. Amúgy kedves kis sztori
1
Salamandra
2003. február 5. 15:45
Huhh.. Ez aztán nem semmi.. Én 16 vagyok, de akkorát élveztem, hogy ihajj! Bárcsak lenne egy ugyanilyen lány, aki megtenné ezt nekem. :(
1
Ildikó
2003. február 3. 16:47
Király sztori, de csatlakoznék az előttem szólókhoz, miszerint a kislány túl "szakszerű". Ezt vedd figyelembe a folytatásnál! Hajrá! 10-es!
1
Skinny
2003. február 3. 08:29
Pazar, a legjobb, mit valaha olvastam.
1
aaaaa
2003. január 25. 16:53
?
1
steve
2003. január 25. 16:52
Nagyon király a történt!Egyébként én is rendőr vagyok és üzenem a kollégámnak ,hogy ha nem tetszik neki akkor ne olvassa.Nekem is bejönne egy ilyen egy kislánnyal de nem a sajátommal mert az nincs még.Ha lesz biztos felpróbálom!Aki nem akar ilyet kiprobálni az hazudik!!!!üdv mindenkinek!
1
BedyCica
2003. január 10. 17:41
10pont,én még kislány vaok,de elolvastam nem is 1szer...:) ÁLLATII:D
1
Chris
2003. január 9. 11:33
Imádom a pedo storykat, így tovább!!!!!
1
Honey
2003. január 4. 22:34
Rendes fater vagy hogy figyelmeztetted a lanyod "nem lehet kicsim" de mindhiaba ha a Domika ilyen erszakos biztosan en is megtettem volna ha mar ennyire szeretne az a gyermek....
1
churcill
2002. december 23. 19:17
Apám! Ez nagyon állat! 10 pont!!
1
Fishke
2002. december 8. 19:05
Szerintem is nagyon jó történet 11pont:)) Ezt bizonyítja hogy nem csak egyszer sikerült elolvasnom:)
1
A Hegylakó
2002. december 3. 22:38
szerintem is egy elég jó történet, több ilyesmi kellene ide!
1
wero
2002. december 2. 07:18
A tortenet jo, kimondottan jo iroi venaval rendelkezel Joe. Viszont ezzel tenyleg egy kicst tulmesz a hatarokon. Bar inkabb egy ilyen torteneten eljek ki magukat az emberek, mint az eletben...
1
an-Nu'mán
2002. november 10. 14:09
Csak érdekességképpen említem, hogy az Ezeregyéjszaka egyik meséje is tartalmaz egy mellékszálat, ahol egy gazdag házhoz tartozó kilenc éves lány kerül szexuális kapcsolatba - az egyébként a történet szerint régóta szívesen játszott fürdős-pancsolós játék közben/után - a házhoz tartozó egyik rabszolgával, melynek során a szüzességét is elveszti. Emiatt persze be kell avatni a lány anyját is, akinek a legnagyobb gondja, hogy azonnal férjhez adja lányát és megrendezze a férj becsapását, hogy az azt higgye szüzet vett feleségül. Tehát korántsem a lánya 'megrontása' miatt, hanem annak férjhezmeneteli esélyének csökkenéséért aggódott az anya!! ;-)
1
pedo
2002. november 4. 13:30
kurva jo sztori! en mar reg csinalom ezt... Csak igy tovabb
1
ch
2002. november 3. 19:40
zseni vagy joe.
1
fortresscomm.
2002. október 31. 09:17
Helyenként túlzásokba esik, ami rontja a valóságérzetet, de alapjaiban jól megszerkesztett, jó tempóju írás.
olvasstaok több animált azok a naon jók ,nekem bejönnek! a családos is meg a leszbi-homo is, a heterok unalmasak!!!!!! Nah pussz pá minden kis perverz társamnak ;)
ÁLLATII:D
en mar reg csinalom ezt...
Csak igy tovabb