Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Miért Beácskával a címe, he Zsuzsikával franciázott??????????????????????? Egyépként kiráj!
1
Mammamia...
2003. február 23. 03:41
Nem kell betojni skacok... Megesik az ilyen. Egyszer az iskola menzájára mentünk át a hevrommal, ő egy sikamlósabb viccet mesélt, és egy ott lődörgő tátott szájú kis elsős meg megkérdezte, hogy mi az amit a bácsi mondott? Erre a haver, hogy te ahhoz még kicsi vagy. Mire a gyerek legyintett egyet és azt mondta: -MICSODA? Én már zsibiztem is! :-)))))) Hát ennyit a kiskölkökről. :-)))
1
EgySrác
2003. január 16. 19:03
Vazz, hány lány olvassa ezeket az írásokat? Mert azt tudjuk, hogy a pasik szexuális kultúrája kiterjed ezekre az írásokra is.. De hogy mindjárt 3 lány hozzászóló is van..:))) Ja, tényleg, az elég durva, hogy a 10 éves srácok és csajok mennyit "szexelnek" ezen írások alapján.. Nekem is van egy lány ikertesóm, de életemben nem jutott eszembe "papás-mamást" játszani vele!
1
Orsy
2002. december 1. 02:22
Ha nádkunyhót csináltatok pár nap alatt, és négyen kényelmesen elfértetek benne, akkor a 10 éves hugod, és te építész zsenik vagytok!
1
Tomi
2002. november 12. 01:52
És ki az a Bea?
1
Mynock
2002. november 10. 18:48
Jaja LinkViki.Ugylatszik,hogy a vilag elrobog mellettunk.Eljen az emberi evolucio :))
1
LinkViki
2002. november 10. 11:29
Nem lenne olyan rossz,csak(lehet hogy hülye vagyok)egyre többször van az,hogy 10-11éves kislányok már "itt tartanak"sexuális téren,ez szerintem nem olyan jó,bár ki tudja,lehet 10év múlva az lesz a mnő ha a 10éves kislányok orgiapartykra járnak!phh na csá
1
torsten
2002. november 10. 11:19
folytatás?...az iker másik fele is be lett avatva?
1
Mike
2002. november 10. 10:37
sztm gagyi a story , sorry :)
1
lacka
2002. november 10. 06:23
Hogy lett a Beából Zsuzsi? Vagy lesz folytatás, s megjelenik Bea is?
1
Beácska
2002. november 10. 03:25
Engem is kimoderáltak ...
1
ábus
2002. november 9. 21:52
mér milyen hozzászolások voltak?
1
antika
2002. november 9. 19:17
Kurta,furcsa
Hogyan verted a farkadat(te, aki azt mondta, hogy igaz a történet), amikor a hasadon feküdtél? :D
1
Bela
2002. november 9. 19:05
ha ennyire moderaljatok a hozzaszolasokat, hitelet veszti az oldal
Egyépként kiráj!
Hát ennyit a kiskölkökről. :-)))
Hogyan verted a farkadat(te, aki azt mondta, hogy igaz a történet), amikor a hasadon feküdtél? :D