Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Kedves "ittujfiu"! Harmadszor is visszatérlek ide HOZZÁD, mert nagyon kevesen vagytok. Hasonló stílusban ír , Adjunktusnő aki talán most a napokban fogja feltenni írásának IV., részét??
Másodszor is átéltem minden részét! Amit "kiváncsifancsi" javasol gondold át. Iszonyatosan szépen írsz, mintha Te is "NŐ" lennél kedves "ITTUJFIU"! Látod már ketten vagyunk Fancsikával, szeretnénk, ha folytatnád??
Olvastam, hogy lenn # Almoska5nak háromszor is meg volt! Lányoknak nem tudja milyen jó lehetett? Válaszként mondom hogy nekem is túl jó volt, hogy hányszor az már maradjon a magán titkom. Csúcsra többször is feljutottam....
1
j
joe013
2019. február 5. 21:55
az egész történet igen jó volt!!!
1
z
zoltan611230
2018. január 6. 09:32
10. Pont imádom.
1
A
Almoska5
2017. december 22. 02:45
Én háromszor is ......Nekem meg ér ez a történet 50 pontot is. Lányoknak nem tudom, hogy ilyen jó- e?