Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
családi, anál, mélytorok, anya, fia, lánya, szűz, testvérek, tini
hd4350
23 469 karakter
2016. január 11.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
ma 00:17
Kellemes történet.
1
v
vasas62
2024. szeptember 20. 14:56
Fura egyeség, de a szó kötelez.
1
s
sipospista
2018. április 13. 20:31
Nagyon szuper
1
A
Almoska5
2018. január 12. 23:51
Alulról a harmadik gondolat jel kezdeténél: "-Gyere most ülj bele szépen! -" Itt van egy kis értelmezési problémám! Ha én bele ülök valakinek a péniszére, mögöttem az Ő öle van, Hogyan tud a másik ffi. a puncihoz férni, ha csak a ffi hátsóját érné el!!! Ez nem szendvics így!! Nem pontos a fogalmazás, félreérthető, nem világos? A bekezdés vége már értelmezhető. Bocsi a kritikáért.
Itt van egy kis értelmezési problémám! Ha én bele ülök valakinek a péniszére, mögöttem az Ő öle van, Hogyan tud a másik ffi. a puncihoz férni, ha csak a ffi hátsóját érné el!!! Ez nem szendvics így!! Nem pontos a fogalmazás, félreérthető, nem világos? A bekezdés vége már értelmezhető. Bocsi a kritikáért.
10 Pont!