Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
csak segített az írónak hatékonyan menedzselni magát. 🙂 de ezzel amúgy ugyanazt mondtad, mint amikor fikázzátok a buzis, meg extrafaszos sztorikat. semmi értelme, minek olvassátok, ha amúgy nem szeretitek az adott típusú történeteket? nem kötözködni akarok, elnézést kérek, ha annak veszed, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mondjuk a pontvadászaton kívül mi értelme ilyeneket beírni? és akkor lehetne mondjuk támogatóan is hozzászólni, a pont ugyanúgy jár. oder?
jelzem, hogy nekem is van problémám olykor a történetekkel, a buzikat sem istenítem, de azért vannak mondjuk remekül megírt homo történetek. az írást(stílust, történetvezetést, stb.) magát lehet értékelni, de hogy izgató, vagy sem, az abszolút egyéni preferencia.
Sok ilyent írj még, és ne félj feltölteni, még ha nem is érzed valami jónak. Majd akik elolvassák, azok eldöntik.Ez remek, akármikor újraolvasva is igazi irodalom.
Nagyon nagyon jó! A már megszokott szuper stilusban! 🙂
1
H
HePe83
2017. február 5. 16:20
Nagyon jó. Nem értem az elelyén mitől féltél a feltöltéssel kapcsolatban
1
p
pándi tibor
2016. június 30. 18:43
Nos,néhány éve olvasom a történeteket,a kedvencem a Frank naplója,avagy anya története. volt ,most a Medvebocs olvasása után azt kellett éreznem,hogy ez az a törté-net,mely nem maga a szex,hanem a történet levezetése tetszett!!! Az utóbbi idők legjobb története!!!!Köszönöm Naiv 1966-nak!!!K.T.
Felesleges volt az pár szerénykedő szó a történet előtt. Igaz, nem ez a szerző legjobb sztorija, de a tőle megszokott idealista szexmesét szépen kidolgozta. Igen, akadnak benne hibák, de egy ekkora terjedelmű írásban még a sokadik átolvasás után is lehet találni javítanivalót. Azt nem egészen értem, miért ragaszkodik a szerző ahhoz, hogy az egész sztori egyszerre kerüljön ki. Maga a történetvezetés is megengedné, hogy 3-4 részletre tagolják. Ezt persze nem tartom hibának, hiszen olvasmányos a mű.
de ezzel amúgy ugyanazt mondtad, mint amikor fikázzátok a buzis, meg extrafaszos sztorikat. semmi értelme, minek olvassátok, ha amúgy nem szeretitek az adott típusú történeteket?
nem kötözködni akarok, elnézést kérek, ha annak veszed, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mondjuk a pontvadászaton kívül mi értelme ilyeneket beírni?
és akkor lehetne mondjuk támogatóan is hozzászólni, a pont ugyanúgy jár. oder?
jelzem, hogy nekem is van problémám olykor a történetekkel, a buzikat sem istenítem, de azért vannak mondjuk remekül megírt homo történetek. az írást(stílust, történetvezetést, stb.) magát lehet értékelni, de hogy izgató, vagy sem, az abszolút egyéni preferencia.
a törté-net,mely nem maga a szex,hanem a történet levezetése tetszett!!! Az utóbbi idők legjobb története!!!!Köszönöm Naiv 1966-nak!!!K.T.
Tévedtem. Végigolvastam.