Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
nehéz megérteni a nőket, alig várják hogy végre valaki megcsinálja őket de hogy egy kicsit segítenének a pasiknak ebben azt nem.
1
tutajos46
2011. november 12. 07:02
Miért van hogy a nők inkább magukba fordulnak mint hogy kimutatnák azt hogy szükségük lenne egy jó nagy kefélésre?
Nagyon tetszik a történet, gratulálok!
1
kati
2007. november 15. 21:45
Csak gratulálni tudok, így tovább!
1
igus
2007. november 15. 12:17
Köszönöm a további észrevételeiteket, örülök, hogy tetszeni tudtam (minden nőnek az a vágya, hogy tetszést arasson, ki így, ki úgy). ;-)
1
Torkos
2007. szeptember 12. 08:47
Megáll az eszem! Hová tüntél te kis tündér? Kifogyott a tollad? Ebben az elbarmult világban segítened kell visszatalálni a normális dolgokhoz. A világot a vágy tartja életben és a gyönyör teszi élvezhetővé. A másoknak okozott gyönyör. Nekem a te gyönyöröd a legszentebb ajándék, a legnagyobb gyönyör. Csak lennénk így még egy páran, és lenne sok olyan finomság mint te.
1
Element01
2006. április 25. 15:44
nagyon jó kis történet, nagyon együtt lehet vele érezni... húú nagyon jó irtál, nekem ez 10pontos!!! El sem tudod hinni mekkorát élveztem rá... húú...
1
Astorin
2005. szeptember 14. 17:07
Én is erre vágyom. De nem egyedül. Csak sajna manapság csak a szája jár mindenkinek.
Nagyon tetszik a történet, gratulálok!
a tollad? Ebben az elbarmult világban segítened kell
visszatalálni a normális dolgokhoz. A világot a vágy tartja életben és a gyönyör teszi élvezhetővé. A másoknak okozott gyönyör. Nekem a te gyönyöröd a legszentebb ajándék, a legnagyobb gyönyör. Csak lennénk így még egy páran, és lenne sok olyan finomság mint te.
De nem egyedül.
Csak sajna manapság csak a szája jár
mindenkinek.