Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Kiverném rá, olyan izgató, de azért itt ahol vagyok nem lehet.
1
Igus
2004. november 26. 22:36
Köszönöm a véleményeket, örülök, hogy kedveteket leltétek benne(m). Igus
1
Krepsz
2004. augusztus 30. 12:30
Valóban jól meg van fogalmazva és teljesen élethűnek tűnik. Korrekt! Kedvet is kaptam hozzá, hogy magam is, méltatlanúl ugyan, de írjak valamit...
1
brigo
2004. március 7. 01:37
Fantasztikus! Gyönyörűen le van irva. Énis gratulálok hozzá:)
1
cicelle
2004. január 3. 16:56
Gyönyörűszép, érzéki és érzékletes. Csak gratulálni tudok hozzá:-)
1
galatea
2003. december 29. 07:55
Nekem ugy tunt,a valodi vagyaidat irtad le.Ha igy van es no vagy akkor en szivesen valallkoznek arra hogy megadjam ami hianyzik.galatea1@freemail.hu
1
Bertalan
2003. december 6. 23:26
Huhh.Végtelenül őszintén írtál belső élményeidrőlmérzéseidről,és leginkább ez volt az,ami nagyon megtetszett,szinte teljesen együttérzően tudtam végigolvasni teljesen részletesen leíró,ragyogóan elkalauzoló művedet.Szerintem nagyon jó!A végén már annyira sajnáltalak,hogy alig bírtam ezt megírni...Brechtoldicus
1
hedon
2003. november 9. 04:17
a NŐ-nek nevezett csoda sokszínűségét megunni, nem lehet.... nem is akarom végignézni egy nő örömszerző játékát, a valóságban igazi élmény, de egy ilyen leírást sem lehet szárazon megúszni....
1
Swipsygirl
2003. szeptember 25. 15:28
Nagyon Jó történet volt, nekem Nagyon bejött, masztiztam is rá ittt helyben egyett olvasás közben:) Átéreztem mit érzel...
1
justme
2003. július 13. 04:38
Egy ilyen novel minden ferfi szivesen szeretkezne....erzeki, izgato, szenvedelyes = MINDEN ferfi /nomeg no/ alma! Emberek 10 pontos, 5******!!!
1
Woppy
2003. július 9. 12:06
Szerintem nagyon szuper történet! Igazán élethűen van megfogalmazva! :-)
1
HaZa
2002. november 30. 08:35
Tetszett kiváncsi lennék egy férfiról szóló hasonló irásra.
1
mohszam
2002. szeptember 28. 20:59
Röviden: szuper. Nekem is kiszáradt az ajkam, mire végigolvastam.
Igus
nem is akarom
végignézni egy nő örömszerző játékát, a valóságban igazi élmény, de egy ilyen leírást sem lehet szárazon megúszni....
Igazán élethűen van megfogalmazva! :-)