Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Bocs blobov, tévedtem, nem a koncert volt aVHS-en, a többi stimmel. 1986-ban jelent meg videokazettán (VHS) - a Televideo kiadásában - Koncz Zsuzsa zenés portréja, húsz dallal. Vendégként szerepel két-két dallal a Fonográf és Zorán video-kazettáján. A Televideo 1990-ben kiadta a Koncz Zsuzsa Ezek a fiatalok című filmjét is, melyben öt dalt énekel.
Zsuzsa – Koncz Zsuzsa zenés portréja - Televideo VHS (1986) - 20 dallal A búcsú - Mokép VHS (1985) Elmúlt egy év, Ha én rózsa volnék Zorán – Televideo VHS (1987) Zeng az ének, A város fölött Ki mit tud – Televideo VHS (1988) Gézengúz, Nagymami (Gergely Ágival) Az utolsó autóbusz – Film Bródy Jánosról és egy generációról MTV VHS (1989) Koncz Zsu-zsa Ezek a fiatalok – Televideo VHS (1990) Szőke Anni balladája, Ez az a ház, Miszter Alkohol, Fáradt vagyok, Néma szerelem
Rövid történet, de hiteles. Tetszik, hogy olyanok szerint van időzavarban az író, akik vagy nem is éltek még akkor, vagy már olyan öregek, hogy nem is emlékeznek, mi mikor volt. Az időpontok stimmelnek. VHS 1986-tól volt, és az elsők között Koncz Zsuzsa BS-beli koncertje jelent meg kazettán. Akkoriban kevésbé volt tudható, ki borotválja a (szemérem)szőrzetét, sőt az sem igazán, hogy szűz-e a lány, többnyire az aktus kezdetén derült ki...
Tetszett. Az előttem szólók észrevételeit leszámítva élethű. Szerintem az már önmagában megér egy 9-est a sok kicicomázott történet közül. Valahogy a sorok között kiszaglik, hogy megtörtént. Az mondjuk más kérdés, hogy kár volt Koncz Zsuzsi kazettával ámítani a népet🙂
1
h
hairy_pussy
2016. november 24. 15:16
'88-ban borotvált szüzek? Ez valahogy kimaradt nekem :-( pedig hajtottam a puncit már akkor is
Nagyon kis bájos történet, olyan kicsit zavarban előadva, ahogy megtörténhetett azokban az időkben. Első történetnek nagyon jó, írj tovább és keresd meg a stílusod.
Zsuzsa – Koncz Zsuzsa zenés portréja - Televideo VHS (1986) - 20 dallal
A búcsú - Mokép VHS (1985) Elmúlt egy év, Ha én rózsa volnék
Zorán – Televideo VHS (1987) Zeng az ének, A város fölött
Ki mit tud – Televideo VHS (1988) Gézengúz, Nagymami (Gergely Ágival)
Az utolsó autóbusz – Film Bródy Jánosról és egy generációról MTV VHS (1989) Koncz Zsu-zsa
Ezek a fiatalok – Televideo VHS (1990) Szőke Anni balladája, Ez az a ház, Miszter Alkohol, Fáradt vagyok, Néma szerelem
Első történetnek nagyon jó, írj tovább és keresd meg a stílusod.