Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Három hónap telt el. Visszatérésem okai közé sorolnám a jól megírt " hátsókapus" bevételek felemlítései és újra élvezésének kipróbálása! Még mindig olyan a hatást ért el nálam mint "elsőre" !
Élvezetes vége volt!!!!! Szinte én is a hátsó "kapumba" éreztem a kijövő folyékonyanyagot gondolatba, s ezért megint "kispárnát" kell cserélnem, mivel a gondolataim hatására csurom nedves lettem alul??!!!
1
j
joe013
2019. július 21. 22:00
9 pont...
1
A
Almoska5
2017. október 28. 20:11
Én 72 éves öregember vagyok, de átsegített a holtponton...
5x10 pontot érdemel! /Ne a hibákat keressétek állandóan!!!/
Nagyon jó lenne, csak ne lenne benne annyi borzalmas helyesírási hiba. Nem elütések, mert ugyanazokat a hibákat következetesen ismétled. Miért nem olvastattad át valakivel, akinek van érzéke hozzá?
bevételek felemlítései és újra élvezésének kipróbálása! Még mindig olyan a hatást ért el nálam mint "elsőre" !
/Mehetek kispárnát cserélni../
5x10 pontot érdemel! /Ne a hibákat keressétek állandóan!!!/