Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Köszönöm Neked "kivancsifancsi", hogy valaki rám is tud gondolni? Volt nekem Zsuszika, szerettem volna "feherfabiat" nem jött be. Egykét mondat erejéig "Dollyka82" is belekezdett, de 2 hete már nem látom. Téged FANCSI mindig a "feherkalman1" -nek néztelek, de tudom Te is az ilyen malacságokat imádod, mint én! NAGYON ÉHES KURVÁNAK NÉZNEK MÁSOK? Te olyan jó vagy hozzám. Normális életem alatt nem élveztem ilyen óriásikat mint napjainkban. BETEG VAGYOK, hogy így kívánom?? Szerintem ami a szívemen az a billentyűzeten is kijön, ez lenne olyan ku...vás?? Nyugtass meg, de nem baj ha elítélsz? Csókollak: Bizse42
Te általában reggel 7- 8 óra között szoktad olvasni ezen oldalakat. Én csak remélni tudom, hogy még ezen írásom fenn talál (még időben) mikor bekapcsolódsz az olvasásokban. R E M É N Y K E D E M !!!!
Elfelejtettem lenn megköszönni KICSIFIÚ izgalmakkal teli írását. Nagyon élveztem.
Továbbá azért is jöttem vissza, mert ilyen reggeli órákban nézi meg FEHÉRFABIA az oldalakat. Remélem olvassa!!! Csak arra kérem Őt, hogy a kételyeimet oszlassa fel és szíveskedjék a "nemét" feltárni egy pirinyó rövidke két betűs szóval. Köszönöm fáradozásait: Bizse42
Másodszor olvasom!! Mehetek megint párnát cserélni mert totál "eláztam" lenn!!!
Annak örülök a legjobban, hogy Zsuzsikának (korábbi itteni barátnőmnek) is tetszett: Jó írás. (Tömören)
És az új kedvenc barátnő jelöltem, "FEHERFABIA"! Kiről csak sejtésem van, hogy "HÖLGY" (nagyon bizakodó vagyok ebben) és nem ffi! Ezt írta: Nagyon szuper lett!10P Tőle is szokatlan, illetve nagyon ritka, a három vagy több szavas megjegyzés! Viszont hasonló témákra izgulunk. /Bocsánat a bizalmaskodásért! Zsuzsika is sokáig húzta, de egyszer, mégis megszólított! Nagyon bánt hogy már (névtelenül ) rejtőzködik a háttérben. /Puszillak../
Nő létemre rettenetesen benedvesedtem és Klári szerepében érezve magam, többször elélveztem. Irtó jó az írás! Minden rezzentét élveztem. Almoska5 100 ponttal jutalmazta. Én erre ráfejelek 1.000 pontot. Nekem ennyit megért, mert borzasztóan jó örömeket adott ezen "KICSIFIÚ" írása.
Sajnos, nekem ilyesmi nem jött össze. Az írás nagyon tetszett.
1
f
feherfabia
2018. június 5. 07:18
Nagyon szupr lett!10P
1
A
Almoska5
2018. június 4. 16:36
Ilyen egy ideális, jól megírt szex történet, amiben minden szükséges "izgalmi" jelenet benne foglaltatott!!! (Tőlem: 100 pont) Szeretnék folytatást olvasni, de ha nem, így is jó volt. Gratulálok: "KICSIFIÚ"
Örvendek Bizse42 örömének.
Te általában reggel 7- 8 óra között szoktad olvasni ezen oldalakat. Én csak remélni tudom, hogy még ezen írásom fenn talál (még időben) mikor bekapcsolódsz az olvasásokban. R E M É N Y K E D E M !!!!
Továbbá azért is jöttem vissza, mert ilyen reggeli órákban nézi meg FEHÉRFABIA az oldalakat. Remélem olvassa!!! Csak arra kérem Őt, hogy a kételyeimet oszlassa fel és szíveskedjék a "nemét" feltárni egy pirinyó rövidke két betűs szóval. Köszönöm fáradozásait: Bizse42
Annak örülök a legjobban, hogy Zsuzsikának (korábbi itteni barátnőmnek) is tetszett: Jó írás. (Tömören)
És az új kedvenc barátnő jelöltem, "FEHERFABIA"! Kiről csak sejtésem van, hogy "HÖLGY" (nagyon bizakodó vagyok ebben) és nem ffi! Ezt írta: Nagyon szuper lett!10P Tőle is szokatlan, illetve nagyon ritka, a három vagy több szavas megjegyzés! Viszont hasonló témákra izgulunk. /Bocsánat a bizalmaskodásért! Zsuzsika is sokáig húzta, de egyszer, mégis megszólított!
Nagyon bánt hogy már (névtelenül ) rejtőzködik a háttérben. /Puszillak../