Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Kedves "Titti" ! Hoztad a formádat. A "Titti álma" se volt rövid ha jól emlékszem 40 000 karakter körül9 volt. Ez meg szerintem jóval hosszabb??
Lenyűgözően izgi fordulatos, ami nekem fontos volt benne "Szendvicsbe-tétel" is!!! Hasonló stílusban ír az ADJUNKTUSNŐ is és most Almával fogok viaskodni, hogy ki a jobb. Nem szeretek első lenni, de a topp 10-be ez is bele fog kerüli, érzésem szerint. Nem tehetek róla NŐ vagyok és "nagyon érzékeny", imádom a szaftosabbnál, szaftosabb történeteket. Szex, mindenek elött!! 10 P.
Köszönöm a véleményt. 💖
Lenyűgözően izgi fordulatos, ami nekem fontos volt benne "Szendvicsbe-tétel" is!!!
Hasonló stílusban ír az ADJUNKTUSNŐ is és most Almával fogok viaskodni, hogy ki a jobb.
Nem szeretek első lenni, de a topp 10-be ez is bele fog kerüli, érzésem szerint.
Nem tehetek róla NŐ vagyok és "nagyon érzékeny", imádom a szaftosabbnál, szaftosabb történeteket. Szex, mindenek elött!! 10 P.