Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Drága Dollyka82! Két éves lehettél amikor én megismerkedtem jelenlegi férjemmel. Neki két szép fia maradt Budapesten, nekem két szép leányom született az első házasságomból. Jelenleg "Déd- Nagymama" vagyok, s van három szép leány unokám. Az építészmérnök unokámnak, van az 1 éves Déd- Unokám, kit szombaton kereszteltek. Családunk sok tragédián ment át, de még ÉLÜNK! Ez a legfontosabb, családban vannak kellemes és kellemetlen történések.
Erőt és érzelmekkel teli "ÉLNI AKARAS" erejét szeretném átadni azzal, hogy amióta itt fenn vagyok (unk!) minden bizarr írás és szaftosabbnál szaftosabb történet hatása egy "GYÓGYSZER" kettőnknek Amennyiben van időd nézz utána: Ezt akartad, Anya? /Adjunktusnő/ írását! Nagyon élvezetes, izgalmas történet két része jelent meg.
Az élethez hozzá tartozik a nemi vágy kielégítése, megélése és megtartása. Férjemnek és nekem 30 éve "fizikailag" nincs testi kapcsolatunk, de EZEN OLDALAK ÖRÖMEI, MINDEN HIÁNYUNKAT PÓTOLTA!!!!
Nekünk érzelmileg minden hiányunkat pótolta és valljuk: a levegőn, vízen, ételeken kívül, a SZEX iránti vágy ADJA ÉLETERŐNKET!! Nem szégyellek semmit sem!
Bánataidat átérezve (tisztelve), nagyon örülök, hogy visszatértél közénk!
Pierre19@freemail.hu
Üdv
P.
Szivesen beszélgetnék privátba anya-fia erotikáról.
Családunk sok tragédián ment át, de még ÉLÜNK! Ez a legfontosabb, családban vannak kellemes és kellemetlen történések.
Erőt és érzelmekkel teli "ÉLNI AKARAS" erejét szeretném átadni azzal, hogy amióta itt fenn vagyok (unk!) minden bizarr írás és szaftosabbnál szaftosabb történet hatása egy "GYÓGYSZER" kettőnknek
Amennyiben van időd nézz utána: Ezt akartad, Anya? /Adjunktusnő/ írását! Nagyon élvezetes, izgalmas történet két része jelent meg.
Az élethez hozzá tartozik a nemi vágy kielégítése, megélése és megtartása. Férjemnek és nekem 30 éve "fizikailag" nincs testi kapcsolatunk, de EZEN OLDALAK ÖRÖMEI, MINDEN HIÁNYUNKAT PÓTOLTA!!!!
Nekünk érzelmileg minden hiányunkat pótolta és valljuk: a levegőn, vízen, ételeken kívül, a SZEX iránti vágy ADJA ÉLETERŐNKET!! Nem szégyellek semmit sem!
Bánataidat átérezve (tisztelve), nagyon örülök, hogy visszatértél közénk!
Szeretettel: Bizse42