Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Kedves Márta , Az itteni beírásod arra enged következtetni , hogy Mátéval nemcsak annyi volt amennyit leírtál , épp ezért arra kérlek legyen folytatása mert igazán élethű. Kár a járványért , mert szivesen elbeszélgetnék VELED. Sok puszi Attila
Engem nagyon magával ragadott a történet, nagyon átélhető. Persze, van az a közhely, mely az ízlésekről és pofonokről szól. Én viszont nem egymáshoz viszonyítom az egyes bejegyzéseket, hanem rám gyakorolt hatásukat pontozom. És ez letarolt. Akkor lenne érdemes a különbségtétel, ha pl. ez egy verseny lenne és a végén győztest kellene hirdetnünk. De, igazad van Andreas, valamiért csak van ott 10 pontnyi opció. Csak elkapott a hév, mert nekem nagyon tetszett. Igazából, nem is a 7, 8, 9 pontot adóknak szólt a bejegyzésem, inkább a kapásból 1 pontra értékelőknek.
És hadd adjak hangot a - mérsékelt - felháborodásomnak! Miért kell ezt a történetet így lepontozni? Ez úgy 10-es, mint a sicc! Nem nyolc, nem kilenc, egy nagy tízes! Gondolom, valamiféle irigység, vagy féltékenység állhat a lepontozások mögött. Nagyon sajnálom, és azt is, aki "csakazértis" lepontozza az ilyen remek írást!
Pierre
Az itteni beírásod arra enged következtetni , hogy Mátéval nemcsak annyi volt amennyit leírtál , épp ezért arra kérlek legyen folytatása mert igazán élethű.
Kár a járványért , mert szivesen elbeszélgetnék VELED.
Sok puszi Attila