Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Hosszú vagy nem, teljesen mindegy, ez egy tökéletesen 10 pontos fogalmazvány. És ez így kerek, ahogy van, nem kellene ezt folytatni... Bizom benne,hogy van még naiv1966-nak sok más története, amit tartogat számunkra.
Hú, mikor lesz annyi időm, hogy negyed ekkora terjedelmű sztorit írjak... Kedves "naiv1966", ha sikerülne kicsit rövidíteni..., áh, hagyjuk, ez a védjegyed. 🙂 Akár a Csendes Don, vagy a Háború és béke. 🙂
Hosszú , de érdekes és nem rossz történet . Kíváncsi lennék egy folytatásra
1
l
laja.jl
2021. január 3. 16:18
naiv1966-tól megszokott hossz, és minőség. Kevés rá az 1x adható 10p. Bár ez már majdnem kisregény-regény terjedelmű, de nagyon megéri a ráfordított időt. Csatlakozva néhány előttem "szólóhoz" várom a történet folytatását!
1
p
papi
2021. január 3. 11:26
Nagyon tetszik. Egyhuzamban olvastam végig pedig elég hosszú, és szivesen olvasnám a folytatást is.
Kedves naiv1966! A tőled megszokott érzelmekben gazdag, kitűnő írást kaptuk. Talán egy kicsit eltúloztad a pasas szerencsétlenkedését, de végül is mindent helyre tettél. Tőlem 10 pont!
És ez így kerek, ahogy van, nem kellene ezt folytatni... Bizom benne,hogy van még naiv1966-nak sok más története, amit tartogat számunkra.
Kedves "naiv1966", ha sikerülne kicsit rövidíteni..., áh, hagyjuk, ez a védjegyed. 🙂 Akár a Csendes Don, vagy a Háború és béke. 🙂
Mintha a nő és a férfi naplója lenne. Fantasztikusan szemlélteti, mennyire másként gondolkodunk
Bár ez már majdnem kisregény-regény terjedelmű, de nagyon megéri a ráfordított időt.
Csatlakozva néhány előttem "szólóhoz" várom a történet folytatását!