Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
nagyon jó történet én is kivertem anyám ruháiban sokszor harisnyáiban mert izgatott hogya harisnyás lábait mutogatta előttem sokszor egész a pinájáig láttam aztán kivertem a harisnyájában
1
papa01
2010. március 19. 14:53
Mikor gyerek voltam, engem is tanított az anyám. Isteni volt. Azóta is keresem a nálam jóval idősebbek társaságát. Pedig már én is öreg vagyok.
1
mama69
2010. január 24. 21:13
ja,és az email cimem mamacica69@citromail.hu ami egyben az msn cimem is
Tetszik a történet,hasonloképpen indult a mi kapcsolatunk is a fiammal,csak sajnos én nem tudom ilyen szinesen leirni,de szivesen beszélgetnék hasonlo fiukkal,vagy anyukákkal
1
sarmos
2009. november 28. 18:56
jo
1
jani
2009. október 21. 09:57
nagyon jó
1
cink
2008. október 28. 20:28
Jó a történet. Végre nem egy szexbomba anya és a jókiállású, nagyfaszú gyermeke szeretkezik. Ez még így hihető is. Nekem tetszett.8 p.
1
sihupapa
2008. október 23. 20:22
egészségükre
1
tiborg
2008. október 20. 09:20
Domina! A tortenet jo,csak a kategoria lett rosszul valasztva,mert a sztory inkabb s/m csaladi izzel!! Azert elveztem!!!
1
atti1234
2008. október 20. 07:59
Egész jó a sztori, csak figyelj a nyelvtani hibákra, és a következetlenségekre, pl azt mondtad neki, hogy zsepibe élvezzen, majd odaadod neki a porcelánpoharat... Ettől eltekintve jó a sztori, 7pötty.
1
gyuri0926
2008. október 20. 07:26
Hát elég hülyén viselkedtél sokáig a fiaddal. persze csak akkor , ha mindez igaz.SOkkal elfogadobbnak kell lenni . Ez az anya - fia sex csak a zsidó - keresztény kultur körben tiltott. (Lásd ókori egyiptomi fáraó dinasztiák )
Isteni volt.
Azóta is keresem a nálam jóval idősebbek társaságát.
Pedig már én is öreg vagyok.
Azert elveztem!!!