Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Honnan veszed, hogy másoltam? Mi az eredeti mű címe? Nem fogod tudni megválaszolni… Ez a történet saját fogalmazás! A Zsófi / Andi kérdéskör: történet alakulása közben lecseréltem a női nevet, mert jobban tetszet jobb a hangzása. Kb a teljes történet fogalmazási folyamat 1/3nál. Sajnos benne maradt egy hiba. :(
Teljesen egyetértek Andreas-szal. Kár egy jó történetet a hibák miatt majdnem értéktelenné tenni. Ne légy szégyellős és kérj segítséget, én szívesen segítek, ha gondolod.
Ez a történet saját fogalmazás!
A Zsófi / Andi kérdéskör: történet alakulása közben lecseréltem a női nevet, mert jobban tetszet jobb a hangzása. Kb a teljes történet fogalmazási folyamat 1/3nál. Sajnos benne maradt egy hiba. :(
Köszi a türelmet, kivancsifancsi-nak a segítséget.
Kérlek dobj nekem egy mailt, sajna én nem látom a tied. Profilomnál megtalálod.
Köszi
Ez azelső mondat, nem tudtam végig kell-e olvasnom ......