Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Tetszik kicsit a stílus is módosult és a hangnem is, szívesen olvasom és várom a folytatást, remélve így egy kicsit megismerem az akkori idők magyarországi viszonyait, én erdélyi lévén.
Ez a stílus nem áll jól Neked . Nyálas nyelvét gusztustalanul a számba tolta. Vagy ez minek ide ? KISZ bizottsági tag voltam így delegáltak a táborvezetésbe. Egy 19 éves főiskolás, friss párt tag sráccal kezdettől szimpatikusak voltunk egymásnak.
1
p
papi
2023. január 31. 10:53
Nálam ez e történet 10 pontot ér, mivel én nem az írókkal hanem az írásokkal "szimpatizálok" mindig azokat pontozom. Várom a folytatást.
Az én korosztályomtól indul. Szinte megfiatalodom, emlékeim törnek elő. Tetszik a stilusa - mintha nem a Kékég írná -, viszont baráti és élőnek érzem én. Hűséges szolgája maradok, kedvencemnek; 10.P.
Nyálas nyelvét gusztustalanul a számba tolta.
Vagy ez minek ide ?
KISZ bizottsági tag voltam így delegáltak a táborvezetésbe. Egy 19 éves főiskolás, friss párt tag sráccal kezdettől szimpatikusak voltunk egymásnak.
Szinte megfiatalodom, emlékeim törnek elő.
Tetszik a stilusa - mintha nem a Kékég írná -, viszont baráti és élőnek érzem én.
Hűséges szolgája maradok, kedvencemnek; 10.P.
”Álmoska5”