Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
OK, "megerőszakoltam" magam. A tartalom jó, sokkal érdekesebb, mint jó pár történet jobb helyesírással. Ettől eltekintve nem izgatott fel, jobban vonzanak a fiatal, csinos nők, egy óriás mell számomra lelombozó hatással van. Legyen szép napod!
Drága BARÁTOM! Valóban barátként tekintek rád, sokat segítettél már. DE picit rosszul esik, hogy egy hibám miatt, azaz nem erősségem a helyes írás nem olvasod végig írásom. Pont rólad nem képzelem el, hogy egy vak embert nem segítenél át az úton, nem beszélnél egy szellemileg fogyatékos emberrel. Igen nekem hibám, nem figyelek kellően, nem olvasom át többször, hogy javítsam. Kérlek erőszakold meg magad és a tartalomra figyelve, ne a hibákra, olvasd és mondj véleményt a tartalomra. Nekem, tőled ez fontos lenne. Köszönöm szépen. : )
Sajnos engem zavar a sok nyelvtani hiba: helytelen szórend, kihagyott névelők, stb. Ne haragudj rám, kedves Kékég, de ezért felhagytam a tartalmában bizonyára kiváló történeted elolvasásával.
KÉKÉG! Kedves írónő! Megint egy óriási értéket nyújtottál át olvasóidnak. Köszönöm Ők nevében is Neked!
Nem vagyok nő, de olyan gyönyörűen, tényszerűn van levezetve, két nő szeretkezése, hogy már ettől izgalomba jöttem, mintha kukoltam volna őket!
-" Mutató és gyűrűs ujjam bevezettem a hüvelyének szélére az alsó ajkak közé. Itt is húsos, nem bőrdarab mint nekem. Fura. Lehet erősebben kéne, hogy érezze? Próbáljuk ki. Hát nem hisz suttogást hallottam. – Jó az irány, de ne vadulj. Ok. Vettem. Középső ujjam kereste a megnyílt rést. Nedves, de nem folyik mint egy hegyi patak, csak nedves, mint a tegnap mosogatás után szikkadt szivacs. Biztos nem csinálom jól. Vajon tegyek át magamból? Én még mindig érzem a segg lyukamon is mennyi folyt ki, mennyi van még bennem. "_
Nem vagyok nő, de olyan gyönyörűen, tényszerűn van levezetve, két nő szeretkezése, hogy már ettől izgalomba jöttem, mintha kukoltam volna őket!
-" Mutató és gyűrűs ujjam bevezettem a hüvelyének szélére az alsó ajkak közé. Itt is húsos, nem bőrdarab mint nekem. Fura. Lehet erősebben kéne, hogy érezze? Próbáljuk ki. Hát nem hisz suttogást hallottam.
– Jó az irány, de ne vadulj.
Ok. Vettem. Középső ujjam kereste a megnyílt rést. Nedves, de nem folyik mint egy hegyi patak, csak nedves, mint a tegnap mosogatás után szikkadt szivacs. Biztos nem csinálom jól. Vajon tegyek át magamból? Én még mindig érzem a segg lyukamon is mennyi folyt ki, mennyi van még bennem. "_
Nálam az érték lenn olvasható.
"Álmoska5"