Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Talán nem... Mert itt írtam le, amit talán az elején kellett volna, csak akkor még nem tudtam pontosan, hogyan fog alakulni ez tovább. De – mint az elején utaltam is rá – úgy éreztem, muszáj ennyi „körítésnek" lennie, hogy a későbbiek érthetőbbek legyenek. Mert ekkor már tudtam, mit fogok majd tenni Gabival. Arra meg kíváncsi voltam, neki kell-e az, elég lesz-e neki, avagy sok és cserébe ő meddig hajlandó elmenni, vagyis mit fog tenni velem?! Nyilván ez is csak képzeletben, de mint minden ismerkedésnek, ennek is meg vannak a maga fázisai. Ez egy közbenső részlet. Szükséges rossz?! Lehet... Igyekeztem azért érthető maradni.