Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Elfogadod, hogy az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
Hibák az oldalon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
GyFeri
2008. november 21. 23:00
Történet! Nagyot hallasz mit a kutya disznóöléskor! Úgy látszik itt az az akció, hogy kettőt fizetsz és egyet kapsz!!!!! De abba a boltba én már nem fogok többet vásárolni ahol engem lenyúlnak anyagilag. Talán érdemes lenne tisztázás képen még a fogyasztó védelemhez is küldeni egy e-mailt, hiszen egyszerűen lehet ezt kontrolálni. Aztán néhány százezer büntit amíg behozol, nagyon sok vevődet le kell majd újra nyúlni. Na akkor jön majd el az a fránya ördögi kör. (Az oldal általam bizonyítás képen rögzítve!)
1
csaszaki
2008. november 20. 05:08
Az én belépőm is lerövidült 5 nappal!!!
(ezj6rjks)
1
GyFeri
2008. november 19. 04:43
Ha be akarok lépni ezt írja; Lejárt felhasználói név/jelszó páros! A lejárat időpontja: 2008-11-10 22:54:13
A valóság pedig az, hogy ekkor vásároltam a belépőt! Ennyire rosszul megy a cégnek? Vagy most már egy hetesre változik a havi?
1
Steve
2008. november 18. 15:15
Történet! Mi van itt? Csak úgy visszaminősíted a történeteimet? Milyen alapon? Cenzúrázod a beírásokat? Egyeseket felpontozol, míg másokat meg le? Már egyszer eljátszottad ezt velem, úgyhogy tovább nem tűröm. Mostantól kezdve nem engedélyezem az én történeteim publikálását a Törté-net oldalain! Tehát e naptól ha továbbra is kint hagyod az írásaimat az törvénytelen lesz, és annak minden jogi következményeivel számolnod kell. Ne töröld ki ezt a felszólításomat, mert úgy is visszamásolom!
1
Mac
2008. november 16. 19:32
ááá megoldva
1
Mac
2008. november 16. 19:31
Az a problémám hogy nem telhetett le a 30 napos tagságom de 1szer oldal nézés közbe ki írta hogy nincs és a mozzillám is elfelejtette az id-t pw-t.Durván 2 hét után megszűnt a tagságim
1
lorinczi attila
2008. november 3. 10:59
cuki
1
lorinczi attila
2008. november 3. 10:59
baromi jo
1
JOE
2008. október 18. 01:24
A jó ég áldjon már meg benneteket T.oldal szerkesztők. Mi a jó égért nem vagytok képessek több családi történetet feltenni? Hát nem elég világos, hogy a nagytöbbség erre vár? Mi az oka, hogy nem látjátok azt ami teljesen világos? JOE
1
and
2008. október 7. 07:48
Erre a bécsi kurvára ra fogtok faragni, ha a jogtulajdonos észreveszi, hogy itt is szerepel, csak figyelmeztetni szeretnélek, hogy ez tipikus plágium, az origón megnézhetet az eredetit. Nem szeretném ha a kedvenc oldalam ezért tűnne el! Az meg tényleg a vicc kategóriája, hogy ezt nem az ingyenesben jelentettétek meg!
1
isti7412
2008. október 6. 18:54
Sziasztok ! Megint én leszek a rossz fiú - de az október 2-i illetve 3-i sztorik is fent vannak már nem olyan túl régen.
Köszi.
1
T
Törté-Net
2008. október 6. 18:19
Oppá, na ezt a mi hibánk, elfelejtettük beállítani a frissítést, de most rögtön pótoltuk. Elnézést a kis késésért, és köszönet a figyelmeztetésért. :)
1
zsuzsika
2008. október 6. 16:13
Tisztelt Szerkesztők! Az utolsó feltöltés október 3.ai?
1
Remete
2008. október 3. 08:29
Kedves Szerkesztők! A Szerelmet tanultuk 4. és 5. része, nem hozza magával a linket a történet többi folytatásához. (Más részeknél nem ellenőriztem.) Kérlek, javítsatok. Köszönöm, Remete.
1
T
Törté-Net
2008. szeptember 25. 18:57
Kedves valaki!
Légy oly szíves és nézd meg a képregények dátumait. Jól megfigyelhető tendencia a heti frissítés.
Köszönet.
1
valaki
2008. szeptember 25. 14:41
Az igazság az, hogy az ember kiváltja a regisztrációt egy hónapra és egy hónapig ugyan azokat a képregényeket, filmeket tudja nézni, mert kb havonta kerül fel egy új képregény
1
T
Törté-Net
2008. szeptember 4. 09:33
Javítva, elnézést. :)
1
Remete
2008. szeptember 4. 08:50
Tehát pontosítok. Ha belépés nélkül kattintok rá, a szokásos előzetes, a megfelelő adatokkal nem jön be, csak egy szürke lap látszik, a filmreklámmal. Ha belépve kattintok rá, akkor bejön a szöveg. Please!
1
Remete
2008. szeptember 4. 08:13
Azonban most megint csak a szürke panel, meg a film reklám látható. Valmi gáz van. Mégis utána kellene nézni.
Nagyot hallasz mit a kutya disznóöléskor!
Úgy látszik itt az az akció, hogy kettőt fizetsz és egyet kapsz!!!!!
De abba a boltba én már nem fogok többet vásárolni ahol engem lenyúlnak anyagilag. Talán érdemes lenne tisztázás képen még a fogyasztó védelemhez is küldeni egy e-mailt, hiszen egyszerűen lehet ezt kontrolálni. Aztán néhány százezer büntit amíg behozol, nagyon sok vevődet le kell majd újra nyúlni. Na akkor jön majd el az a fránya ördögi kör.
(Az oldal általam bizonyítás képen rögzítve!)
(ezj6rjks)
Lejárt felhasználói név/jelszó páros! A lejárat időpontja: 2008-11-10 22:54:13
A valóság pedig az, hogy ekkor vásároltam a belépőt!
Ennyire rosszul megy a cégnek? Vagy most már egy hetesre változik a havi?
Mi van itt?
Csak úgy visszaminősíted a történeteimet?
Milyen alapon?
Cenzúrázod a beírásokat?
Egyeseket felpontozol, míg másokat meg le?
Már egyszer eljátszottad ezt velem, úgyhogy tovább nem tűröm. Mostantól kezdve nem engedélyezem az én történeteim publikálását a Törté-net oldalain!
Tehát e naptól ha továbbra is kint hagyod az írásaimat az törvénytelen lesz, és annak minden jogi következményeivel számolnod kell.
Ne töröld ki ezt a felszólításomat, mert úgy is visszamásolom!
Köszi.
Az utolsó feltöltés október 3.ai?
A Szerelmet tanultuk 4. és 5. része, nem hozza magával a linket a történet többi folytatásához. (Más részeknél nem ellenőriztem.)
Kérlek, javítsatok.
Köszönöm, Remete.
Légy oly szíves és nézd meg a képregények dátumait. Jól megfigyelhető tendencia a heti frissítés.
Köszönet.
Ha belépés nélkül kattintok rá, a szokásos előzetes, a megfelelő adatokkal nem jön be, csak egy szürke lap látszik, a filmreklámmal. Ha belépve kattintok rá, akkor bejön a szöveg.
Please!
Most már működik, visszavontam.