Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Elfogadod, hogy az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
Hibák az oldalon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
vera
2007. október 19. 15:45
T Cím! hiába ütöm be a kódot, már kértem egy újat is nem történik semmi. Semmit nem tudok megnyitni! Mi a teendő?
1
anti
2007. október 18. 20:26
Folytatom. Látszik, hogy direkt leponzozásról van szó mert egy szavazat 10 helyet visz le. Akkor is ha már legalább 50-en szavaztak rá. tudom, hogy bunkóság ellen nem lehet tenni, de mégis.
1
anti
2007. október 18. 20:19
Ha egy nem családi véletlen bekerül a 10-be egy órán belül kipontozzák
1
felhasznalo66
2007. október 11. 13:59
Sziasztok!
Elolvastam a FAQ és a GYIK ot is de nem találtam meg hogy hogyan lehet ezeket a képregényeket letölteni.A képregények mellett látom hogy hányszor voltak letöltve de én nem találok ilye "letöltés" vagy hasonlo linkeket.Oldalanként kell letölteni v. egyáltalán nem is lehet letölteni ezeket?
Elöre is köszönöm a válaszotokat
1
isti7412
2007. október 9. 14:19
Köszönöm a gyors intézkedést!
1
T
Törté-Net
2007. október 9. 11:28
isti7412: Máris orvosoltuk a problémát, elnézést a késedelemért. :)
1
isti7412
2007. október 9. 09:12
TEgnap küldtem egy sms-t előfizetésre. kb. 5 perc múlva visszajött az üzenet, hogy technikai hiba. Jeleztem a hibabejelentőn is. Eddig nem történt semmi ! Mi a teendőm?
1
T
Törté-Net
2007. augusztus 23. 11:00
Az oldal fenttartója multinacionális cég, így sajnos nem (csak) a magyar jogszabályok érvényesek rá. Gondolhatja mindenki, hogy amennyiben lenne rá lehetőség, úgy a továbbiakban is lenne animal kategória.
1
and
2007. augusztus 23. 10:52
Könyörgöm milyen törvényi megkötés, írj egy idevágó passzust(csak a jogszabály megnevezése és bekezdés) és én elhiszem, olyan ,meg nincs ezen az oldalon hogy nem publikus.
1
T
Törté-Net
2007. augusztus 16. 13:41
Kedves Joe!
Tagságit eddig egyetlen okból voltunk kénytelenek törölni, mégpedig, ha bizonyíthatóan megosztotta az illető másokkal és többen használták. A te esetedben amennyi tudjuk ilyesmi nem történt, úgyhogy a tagságidnak élni kell. Amennyiben nem müködik úgy kérjük töltsd ki a hibabejelentő űrlapot és utánanézünk a problémának.
Az animal történetekkel kapcsolatban már írtuk, hogy törvényi megkötések miatt kénytelenek voltunk eltávolítani őket, a többi nem publikus.
A felhozatallal kapcsolatban szintén leírtuk az álláspontunkat: "Igyekszünk úgy sorbarendezni őket, hogy a lehető legtöbb embernek kínáljunk izgalmas olvasnivalót." És mint említettük 10 kategóriába nem lehet minden nap történetet rakni.
Kampányt indítani, mert nem kap választ, valamint elnézéskérést követelni ilyesmiért felettébb furcsa. A Törté-Net vállalja, hogy a tagságiért cserébe a fenntlévő régebbi történeteket el lehet olvasni, valamint lehetőségeihez képest (ez most munkanaponta 2, hétvégente 1 történet) frissíti a felhozatalt. Ennek minden körülmények között eleget teszünk, így semmiféle fogyasztóvédelmi szabálysértés nem történik.
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
JOE
2007. augusztus 16. 11:30
T. Törté-net Szerkesztőség!
Most telt meg a hócipőm. Elégvolt, valószínő azért, mert kritizálni merem az oldal szerkesztői és általános stratégiáját, fogják magukat és kitesznek a lejárt a tagságim címmel. Ami csak VIII.-hó 26-án járnale.
És most mégegyszer elmondom, ha nem adnak magyarázatot, hogy miért vették le az ANIMAL-t, és miért nincs CSALÁDI epizódok, csak imitt amott, mikor elég csak ránézni a toplistára, ami magáért beszél.
Amennyiben (és ez nem fenyegetőzzés) nem válaszolnak a fentiekre, és kérnek elnézéstt kampányt fogok indítani Önök ellen. És higgyék el megteszem, mert ez fogyasztóvédelmi szabálysértés is és erre ugranak, az etikairól nem is beszélv.
JOE
1
JOE
2007. augusztus 8. 23:50
T. TÖRTÉ-NET!
Még mindég azt szeretnék elhitetni, hogy mindent megtesznek a legtöbb igény kielégítéséért?
Júli 30-óta nincs családi és 30-án is egy nagyon gyengus volt csak.
Tényleg nem piszkálódni szeretnék, de ez így tényleg nem frankó.
1
knq9sada
2007. augusztus 2. 09:04
Az ifjú boszorkányok 2 76. oldal nem jelenik meg!
1
and
2007. július 27. 14:37
Most már tényleg megmondhatnád, mi a baj az animállal, mert így nem merem elküldeni a következő írásomat, ha bármikor bármi erre a sorsja juthat, please akár priviben is!!!!!!
1
T
Törté-Net
2007. július 22. 23:24
Kedves Joe!
"Sajnos" a Törté-Neten jelenleg is 10 kategória található, úgyhogy akárhogy is igyekszünk, nem lehet minden nap mind a 10 kategóriába új történetet felrakni. Akad a raktáron minden fajta történetből, igyekszünk úgy sorbarendezni őket, hogy a lehető legtöbb embernek kínáljunk izgalmas olvasnivalót. (Amúgy az egyre több homo történetre csak annyit szeretnénk hozzáfűzni, hogy július hónapban 2 db került fel.)
Megnyugtatásul közölhetjük, hogy a Törté-Net jó egészségnek örvend, és még sok történet fog megjelenni rajta minden kategóriában.
1
JOE
2007. július 22. 14:12
T. Szervezők, T. Tulajdonos-ok!
Ez az oldal így már érdektelenné vált, se animal, se családi, tele heteró, egyre több homo történettel, ilyet és hasonlókat bármelyik oldalon találtunk eddig is, ezért már nem érdemes befizetni. Azt gondolom a véleményekből és az emberi ismereteimből, így lassan elhal az oldal.
1
T
Törté-Net
2007. július 15. 16:00
Elnézést, javítva.
1
isti7412
2007. július 15. 09:04
Hali ! A mai szorit megnyitva az elöző frissítés jön be!
1
masu
2007. július 13. 20:11
2007/01 - 2007/06 azt kapom, hogy nincs adat ebben az intervallumban! Akkor hol van? ez az időszak eltűnt az életetekből!!!
1
T
Törté-Net
2007. július 13. 13:27
lilla, barbara: Kérlek ellenőrizzétek, hogy be vagytok-e lépve az oldalra a tagságitokkal.
hiába ütöm be a kódot, már kértem egy újat is nem történik semmi. Semmit nem tudok megnyitni!
Mi a teendő?
Elolvastam a FAQ és a GYIK ot is de nem találtam meg hogy hogyan lehet ezeket a képregényeket letölteni.A képregények mellett látom hogy hányszor voltak letöltve de én nem találok ilye "letöltés" vagy hasonlo linkeket.Oldalanként kell letölteni v. egyáltalán nem is lehet letölteni ezeket?
Elöre is köszönöm a válaszotokat
Jeleztem a hibabejelentőn is. Eddig nem történt semmi !
Mi a teendőm?
Gondolhatja mindenki, hogy amennyiben lenne rá lehetőség, úgy a továbbiakban is lenne animal kategória.
Tagságit eddig egyetlen okból voltunk kénytelenek törölni, mégpedig, ha bizonyíthatóan megosztotta az illető másokkal és többen használták.
A te esetedben amennyi tudjuk ilyesmi nem történt, úgyhogy a tagságidnak élni kell. Amennyiben nem müködik úgy kérjük töltsd ki a hibabejelentő űrlapot és utánanézünk a problémának.
Az animal történetekkel kapcsolatban már írtuk, hogy törvényi megkötések miatt kénytelenek voltunk eltávolítani őket, a többi nem publikus.
A felhozatallal kapcsolatban szintén leírtuk az álláspontunkat:
"Igyekszünk úgy sorbarendezni őket, hogy a lehető legtöbb embernek kínáljunk izgalmas olvasnivalót."
És mint említettük 10 kategóriába nem lehet minden nap történetet rakni.
Kampányt indítani, mert nem kap választ, valamint elnézéskérést követelni ilyesmiért felettébb furcsa.
A Törté-Net vállalja, hogy a tagságiért cserébe a fenntlévő régebbi történeteket el lehet olvasni, valamint lehetőségeihez képest (ez most munkanaponta 2, hétvégente 1 történet) frissíti a felhozatalt.
Ennek minden körülmények között eleget teszünk, így semmiféle fogyasztóvédelmi szabálysértés nem történik.
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
Most telt meg a hócipőm. Elégvolt, valószínő azért, mert kritizálni merem az oldal szerkesztői és általános stratégiáját, fogják magukat és kitesznek a lejárt a tagságim címmel. Ami csak VIII.-hó 26-án járnale.
És most mégegyszer elmondom, ha nem adnak magyarázatot, hogy miért vették le az ANIMAL-t, és miért nincs CSALÁDI epizódok, csak imitt amott, mikor elég csak ránézni a toplistára, ami magáért beszél.
Amennyiben (és ez nem fenyegetőzzés) nem válaszolnak a fentiekre, és kérnek elnézéstt kampányt fogok indítani Önök ellen. És higgyék el megteszem, mert ez fogyasztóvédelmi szabálysértés is és erre ugranak, az etikairól nem is beszélv.
JOE
Még mindég azt szeretnék elhitetni, hogy mindent megtesznek a legtöbb igény kielégítéséért?
Júli 30-óta nincs családi és 30-án is egy nagyon gyengus volt csak.
Tényleg nem piszkálódni szeretnék, de ez így tényleg nem frankó.
"Sajnos" a Törté-Neten jelenleg is 10 kategória található, úgyhogy akárhogy is igyekszünk, nem lehet minden nap mind a 10 kategóriába új történetet felrakni.
Akad a raktáron minden fajta történetből, igyekszünk úgy sorbarendezni őket, hogy a lehető legtöbb embernek kínáljunk izgalmas olvasnivalót.
(Amúgy az egyre több homo történetre csak annyit szeretnénk hozzáfűzni, hogy július hónapban 2 db került fel.)
Megnyugtatásul közölhetjük, hogy a Törté-Net jó egészségnek örvend, és még sok történet fog megjelenni rajta minden kategóriában.
Ez az oldal így már érdektelenné vált, se animal, se családi, tele heteró, egyre több homo történettel, ilyet és hasonlókat bármelyik oldalon találtunk eddig is, ezért már nem érdemes befizetni. Azt gondolom a véleményekből és az emberi ismereteimből, így lassan elhal az oldal.