Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Elfogadod, hogy az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
Hibák az oldalon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
barbara
2007. július 13. 11:52
az a baj hogy nam rakjak nagyba az ay papit
1
lilla
2007. július 12. 15:38
az a baj hogy nem adjak ki kozelebbrol a kepregenyt
1
gc
2007. július 9. 03:52
Jogilag hogy lehet az, hogy a szerzők hozzájárulása nélkül pénzért adják itt az írásokat? Ez lopás! Van fent olyan művem, amit többezerszer letöltöttek, fizetős, de meg nem kerestek, hogy árulhaják-e.
1
firefox
2007. június 27. 18:50
Nevetséges, ahogy egyszerüen nem vesznek róla tudomást, hogy mennyi ember követeli a magyarázatot az ANIMAL történetek eltüntetéséről!!! Nem értem, miért nem lehet közölni az okot(-at)??? Kedveltem nagyon az oldalt, de ezek után kezdek kiábrándulni...
1
Howard
2007. június 23. 01:47
Remélem a családi történetek, nem úgy fogyják végezni mint az Animal történetek, mert rég olvastam már igazán jó storykat. Azóta hogy átkerült a Történet a Goldenre, csak romlik a színvonal.Csak remélni merem hogy nem így lesz.
1
Koko
2007. június 20. 14:45
Egyebkent meg nem igaz, hogy 3936 tortenet van az oldalon, hiszen a mar nem elerheto animal tortenetekkel egyutt volt ennyi (javitsatok ki ha tevedek).
1
Koko
2007. június 20. 14:39
Miert pont az animal torteneteket kellett levenni? Mennyivel erkolcstelenebbek azok a csaladi, homo, leszbi, bizarr, s/m, stb. sztoriknal?
1
Crad
2007. június 13. 13:19
Valóban...engem is érdekelne. A Versengés volt az egyik kedvenc novellám!
1
firefox
2007. június 13. 10:35
Lehetne tudni, hogy ki, vagy mi miatt kellett az ANIMAL történeteket törölni? Engem és még jó néhány olvasót érdekelne a válasz, de eddig semmi érthető magyarázatot nem kaptunk.
1
GT
2007. június 1. 13:32
gyorsan megoldottátok, köszönöm!
1
T
Törté-Net
2007. június 1. 11:58
GT: Kérlek töltsd ki a hibabejelentő űrlapot, az alapján tudunk utánanézni a problémádnak, és intézkedni.
1
GT
2007. június 1. 11:54
megköszönném, ha tudnátok valamit csinálni ezzel!
1
GT
2007. június 1. 11:53
Ja és a legjobb hogy a 06204233188 as telefon ami az ügyfélszolgálat vagy mi a franc azt senki nem veszi fel!!!
1
GT
2007. június 1. 11:43
Most küldtem egy sms-t az adott számra az adott kóddal, de azt irta ki, hogy hiba történt a feldolgozás során! Csináljatok ezzel valamit most!
1
Corry
2007. május 16. 13:32
A bánkkártyás fizetéssel valami bibbi azonban van - legalább is a "Magyarország legnagyobb bankja"-nál mert nem fogadta sem a német VISA-CITIBank és a svéd VISA- SparbankenFinn majd MASTERCAD-Nordea kártyáimat. De a magyar VISA-ErsteBank jól müködött. Igérem hogy az esetleges következö elöfizetés tapasztalatairól majd beszámolok!
1
T
Törté-Net
2007. május 15. 20:00
Rövidesen jön sms-küldési lehetőség pl. Szlovákiából is. Olyan bankkártyával lehet előfizetni, amilyet Magyarország legnagyobb bankja elfogad netes fizetésre. Ebben a külföldiek közül is bennevan az összes Eurocard, Mastercard, stb.
És türelem, dolgozunk a regisztráción, onnantól kezdve lehetőség lesz több hónapra előre fizetni, és saját nevet/jelszót használni a belépéshez. Na meg még lesz pár előnye. :)
1
Corry
2007. május 15. 19:09
Úgylátszik, az oldalt - külföldröl - csak magyar kártyával(OTP,ERSTE, etc)lehet aktiválni. De kérdezem tovább is: elöfizetés néhány hónapra elöre? Vagy úgy itélitek meg, hogy a hemoldal egzisztenciája bizonytalan és nem akarjátok az elöfizetöket ....????
1
Corry
2007. május 10. 00:52
Sajnos bankkártyával - külföldröl - nem tudok fizetni. A Netpay/DC Lax meg eltünt ezzel még egy hónappal ezelött még ment. A negyedéves vagy többhónpos tagság nem aktuális? Üdv
1
T
Törté-Net
2007. május 1. 23:46
JOE: Hétvégente 1 történet kerül fel csak, úgyhogy nem maradt ki.<br />Családi történet továbbra is heti 2-3 lesz, viszont az animal történeteket el kell távolítani.
1
JOE
2007. május 1. 23:14
A 29.-i egy történet kimaratt!
Egyre kevesebb a családi és az animal, hppá, most látom, hogy a TÍPUSOK közzül is hiányzik az animal. Lehetne egy kicsit több ösztönzést adni az íróknak!? Szerintem megérdemelnék és megérné nektek is. Üdv: JOE
A Versengés volt az egyik kedvenc novellám!
De a magyar VISA-ErsteBank jól müködött. Igérem hogy az esetleges következö elöfizetés tapasztalatairól majd beszámolok!
Olyan bankkártyával lehet előfizetni, amilyet Magyarország legnagyobb bankja elfogad netes fizetésre. Ebben a külföldiek közül is bennevan az összes Eurocard, Mastercard, stb.
És türelem, dolgozunk a regisztráción, onnantól kezdve lehetőség lesz több hónapra előre fizetni, és saját nevet/jelszót használni a belépéshez.
Na meg még lesz pár előnye. :)
De kérdezem tovább is: elöfizetés néhány hónapra elöre?
Vagy úgy itélitek meg, hogy a hemoldal egzisztenciája bizonytalan és nem akarjátok az elöfizetöket ....????
A Netpay/DC Lax meg eltünt ezzel még egy hónappal ezelött még ment.
A negyedéves vagy többhónpos tagság nem aktuális?
Üdv
Egyre kevesebb a családi és az animal, hppá, most látom, hogy a TÍPUSOK közzül is hiányzik az animal. Lehetne egy kicsit több ösztönzést adni az íróknak!? Szerintem megérdemelnék és megérné nektek is.
Üdv: JOE