Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Elfogadod, hogy az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
Hibák az oldalon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bélus
2007. április 24. 17:33
Eltűntek az animal történetek! Csak az én gépemről?
1
T
Törté-Net
2007. április 23. 09:36
Javítva, elnézést.
1
fij
2007. április 23. 08:13
A mai képregény /IV.23/ volt, a múltkori /IV.17/ is.
1
H.D.
2007. április 21. 08:17
Nos a hiba megoldódott köszönöm szépen és igen tegnap a betöltés a fél oldalnál abbamaradt Mégegyszer köszönöm. Üdv H.D.
1
T
Törté-Net
2007. április 20. 13:29
H.D.: A tagságidat meghosszabítottuk. A másik hiba valószínűleg nem nálunk van, de még nyomozunk
1
H.D.
2007. április 20. 12:59
Mikor szándékoztok bármit is reagálni az emilemre meg az üzeneteimre? Már 7:35-kor elküldtem nektek, most 13:00 van. Ha nem akartok segíteni akor szóljatok, mert akkor nem várom a segítséget.
1
H.D.
2007. április 20. 07:35
MArha jó mostmár egyáltalán nem is tudok belépni Valamit csinálni kellene. Vagy ez az én gépemben van? A hiba az ön készülékében van?:))) ehh mindegy még lenne egy napom mert 21 éig jó a jelszavam. Remélem hamar meg tudjátok oldani a helyzetet. Az előző emilemben meg a kért forrást küldtem el. De akkor elküldöm mellékletként is. Üdv H.D.
1
T
Törté-Net
2007. április 18. 15:37
Beléptünk, megnéztük, nekünk jó volt, a többi is jó. Írtunk e-mailt.
1
H.D.
2007. április 18. 13:08
Megpróbáltatok már belépni az én jelszavammal? ott mit adott ki a gép? Lehet hogy az én gépembe van a hiba? De akkor a régiek miért láthatóak?
1
H.D.
2007. április 18. 13:07
Megküldtem a mailt. Nézzétek meg
1
T
Törté-Net
2007. április 18. 11:26
H.D.: Megköszönnénk a képet, hátha segít.
1
H.D.
2007. április 18. 10:58
Jah és a régi történetek olvashatók
1
H.D.
2007. április 18. 10:57
Kitöltöttem az űrlapot. Nézzétek meg. Ha kell készítek róla egy képet és akkor azt elküldöm nektek.
1
T
Törté-Net
2007. április 18. 09:05
H.D.: Pontosan melyik történetnél fordul ez elő? Megkérhetnénk, hogy töltsd ki a hibabejelentés űrlapot, az talán segít behatárolni a hibát nekünk.
1
H.D.
2007. április 18. 07:46
Problémám a következő: Rákattintok az új történetekre és megjelenik az oldal de a történet az sehol. a kommentárok megvannak a szavazások megvannak de a többi sehol. Kérlek Nézzétek meg mi lehet a hiba oka. Köszönöm
1
T
Törté-Net
2007. április 17. 13:42
Jogos, amit mondasz az anonimitásról, valóban. Viszont az adatkezelési aggályod nem jogos. A bank (a nevét nem írhatjuk le, de aki eljut oda, az látni fogja. :)) kezeli az adatokat, az ő oldalán adod meg az adataidat, így azokat csak az rendszerük látja. Ahhoz hogy valaki kinyerje az adataidat a banktól, ahoz fel kell törni a rendszerét, akkor viszont teljesen mind1, hogy fizettél-e valaha vele, megszerezhetik az összes létező bankkártyaszámot. Tehát semmilyen plusz veszélyt nem jelent. És a bankszámlakivonaton sem jelenik meg semmi kompromitáló. :)
1
NeoPhone
2007. április 17. 12:20
Szia! Köszi a választ. Csak annyit tartok szükségesnek megjegyezni, hogy a NeoPhone-os kártyát a postán v. bárhol megvehetted "anonim", így egyáltalán nem volt adatkezelés és ezzel gond sem... Most személyhez kötés lehet, valamint banki adatok kerülhetnek ki, ami nem egészséges!!! Szóval jobb volt az a régi mód. :-(
1
T
Törté-Net
2007. április 16. 16:21
Igen, megszűnt a Neophone-os lehetőség, mivel az csak egy átmeneti lehetőség volt, a bankkártyás fizetést lehetővé téve. Most a bankkártyákkal közvetlenül lehet fizetni, Magyarország legnagyobb bankja által, így nincs szükség ilyen kerülő megoldásokra. (Arról nem is beszélve, hogy így csak a bank kezeli az adatokat, és az továbbítja a pénzt, így biztonságosabb is.) Akinek maradt a nyakán Neophone kártya, az írjon egy e-mailt, megpróbálunk rajta segíteni.
1
neophone forever
2007. április 13. 15:43
Sziasztok! Én is fontosnak tartom a neophon kártyát, mivel bankkártyát nem szívesen használnék. Ráadásul direkt a Törté-Net miatt vettem, most kidobhatom. Legalább előre jeleztétek volna.Üdv
1
NeoPhone
2007. április 11. 21:51
Sziasztok! Megszunt a neophone-os lehetoseg? Miert?
Mégegyszer köszönöm.
Üdv H.D.
A másik hiba valószínűleg nem nálunk van, de még nyomozunk
Már 7:35-kor elküldtem nektek, most 13:00 van.
Ha nem akartok segíteni akor szóljatok, mert akkor nem várom a segítséget.
Valamit csinálni kellene. Vagy ez az én gépemben van?
A hiba az ön készülékében van?:)))
ehh mindegy még lenne egy napom mert 21 éig jó a jelszavam.
Remélem hamar meg tudjátok oldani a helyzetet.
Az előző emilemben meg a kért forrást küldtem el. De akkor elküldöm mellékletként is.
Üdv H.D.
ott mit adott ki a gép?
Lehet hogy az én gépembe van a hiba?
De akkor a régiek miért láthatóak?
Megkérhetnénk, hogy töltsd ki a hibabejelentés űrlapot, az talán segít behatárolni a hibát nekünk.
Rákattintok az új történetekre és megjelenik az oldal de a történet az sehol. a kommentárok megvannak a szavazások megvannak de a többi sehol.
Kérlek Nézzétek meg mi lehet a hiba oka.
Köszönöm
Viszont az adatkezelési aggályod nem jogos. A bank (a nevét nem írhatjuk le, de aki eljut oda, az látni fogja. :)) kezeli az adatokat, az ő oldalán adod meg az adataidat, így azokat csak az rendszerük látja.
Ahhoz hogy valaki kinyerje az adataidat a banktól, ahoz fel kell törni a rendszerét, akkor viszont teljesen mind1, hogy fizettél-e valaha vele, megszerezhetik az összes létező bankkártyaszámot. Tehát semmilyen plusz veszélyt nem jelent.
És a bankszámlakivonaton sem jelenik meg semmi kompromitáló. :)
Most a bankkártyákkal közvetlenül lehet fizetni, Magyarország legnagyobb bankja által, így nincs szükség ilyen kerülő megoldásokra. (Arról nem is beszélve, hogy így csak a bank kezeli az adatokat, és az továbbítja a pénzt, így biztonságosabb is.)
Akinek maradt a nyakán Neophone kártya, az írjon egy e-mailt, megpróbálunk rajta segíteni.