Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Elfogadod, hogy az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
Hibák az oldalon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
gytodi
2007. április 9. 02:02
Sziasztok! Az oldal tetszik, elöfizetésemmel sincs gond. A problémám a következö: a képregényeket nem tudom "elolvasni" - az elsö "kocka" után visszavált a képregény föoldalra... Korábban ilyen gond nem volt - lehetett "lapozgatni". Örülnék ha megoldodna, szivesen megnézném az újabbakat... Üdv: gytodi
1
tom1019
2007. április 6. 23:16
Nem nagyon találtam benne hibát (hasonló, mint ott), tetszik a munkád, ha van időm, akkor többet jövök ide is, (hozok egy kis lóvét a büdzsétekbe is!) lol
1
T
Törté-Net
2007. március 28. 23:01
Kedves Taxi!
Mint alább is írtuk: :) Kérünk írj egy e-mailt a kapott névvel/jelszóval, vagy töltsd ki a hibabejelentő űrlapot, és utánanázünk a problémának.
Nem marad senki tagsági nélkül, aki előfizetett rá, a problémák ellenére sem. :)
1
Taxi
2007. március 28. 21:33
Ma este 20.50-kor regisztráltattam sms-ben, de a kapott kóddal,ill.jelszóval nem tudok az oldalra belépni. Eddíg mindíg hibátlan volt az elmúlt hónapokban. Tisztelettel: Taxi
1
T
Törté-Net
2007. március 26. 16:47
Kedves Tóth Zoltán!
Kérünk írj egy e-mailt a kapott névvel/jelszóval, vagy töltsd ki a hibabejelentő űrlapot, és utánanázünk a problémának.
1
Toth Zoltán
2007. március 26. 15:51
Ma du.15.30 kor fizettem be sms-ben 1 havi tagságot és a kapott kóddal ill. jelszóval nem nyillik az oldal ! Az elöző hónapban gond nélkül müködött ! üdv Tóth
1
firefox
2007. március 4. 10:58
Helló! 10 perce váltottam tagságit, meg is érkezett, de nem tudok belépni, mert nem fogadja el. Ilyenkor mi van? Kérlek segíts!
1
T
Törté-Net
2007. március 3. 21:59
Btech: kérlek írd meg e-mailben a neved és jelszavadat, utánanézünk.
1
Btech
2007. március 3. 20:45
Hello.Az a gondom,hogy regisztráltam az oldalra.Megkaptam felhasználói nevet és a jelszót,de nem tudok belépni.Mi lehet a gond?Kérlek segits.Előre is köszönöm.
1
T
Törté-Net
2007. február 27. 13:26
Valószínéleg véletlenül rákattintottál a gyengénlátóknak készült kontrasztos verzió gombra a történetek címe alatt jobb oldalon (sárga alapon fekete pöttyök). Kattints rá újra és visszaáll alapállapotba.
1
gyuri
2007. február 27. 12:00
Ha belépek az első lapra illetve a történetekbe a szövegalap átvált feketére a szöveg sárgára. a szöveg nehezen olvasható.
mi a hiba?
1
T
Törté-Net
2007. február 24. 23:16
yoyo, írd meg e-mailben a felhasználónevet és jelszót, megnézzük, hogy mi lehet a gond.
1
yoyo
2007. február 24. 20:10
Helló! 10 perce váltottam tagságit, meg is érkezett, de nem tudok belépni, mert nem fogadja el. Ez már másodszor fordul elő nálam. Ilyenkor mi van?
1
viziegér
2007. február 22. 18:13
Törté-Net, köszönöm az együttműködést miután a D.C.Lax-ot felkértem az aktíválás ellenőrzésére kb. 2 óra mulva megszűnt a probléma és már tudtam használni a belépési nevet és jelszavát. Sok látogatót kíván: viziegér
1
T
Törté-Net
2007. február 21. 19:47
Istvan: Nem, nem így kéne müködnie, mi nem tapasztaltunk ilyesmit (sőt, a történetek terén más nem is említett ilyet.)
1
T
Törté-Net
2007. február 21. 19:45
viziegér, kérünk írj egy e-mailt az e-mai címünkre, írd le a belépési nevet és jelszót, valamint a pontos hibajelentést, megnézzük. A DC Lax szerepe kimerül a tagságik kiosztásában és a szerveren aktiválásában. Ha ez a kettő megtörtént, akkor csak a Törté-Net-en és a látogató számítógépén múlik a kapcsolat sikeressége, próbáljuk kiszűrni az összes hibalehetőséget. :)
Várjuk az e-mailedet!
1
viziegér
2007. február 21. 18:29
Tisztelt Töté-net! Nem működik a kapott belépési nevem és jelszavam a D.C. Lax Kommunikáció tájékoztatása szerint én nem értek a rendszerhez, mert szerintük minden jó! Ki az "ügyetlen"? Kérem segítő együttműködésüket.
1
Istvan
2007. február 21. 10:25
Csak nekem van problemam az oldal lassusagaval? Minden klikkeles utan legalabb 1 percet kell varnom, amig a tortenet reszben letoltodik. Neha egyaltalan nem toltodik le semmi. A frissites gomb percenkenti megnyomasa segiteni szokott egy ido utan, igy kb. 30 percenkent elerheto egy uj tortenet. Ez mindenkinel igy megy? Ha igen, tenyleg igy kell ennek az oldalnak mukodnie?
1
narvalia
2007. február 21. 03:26
Érdekelne , hogy a képregényeknél miért nem müködik rendesen a bejelentkezés.Név és jelszó beírása után rákérdez a böngésző , hogy megjegyezze-e a jelszót , bejön a képregény és egy - két kép után kiírja , hogy tagsági szükséges.2007.01.31. kaptam a felhasználónevet és a jelszót.A történeteknél általában müködik.
1
T
Törté-Net
2007. január 30. 20:58
A történetek olvasásához be kell lépni az oldal bal tetején található 2 mező segítségével.
Viszont az Ön által itt nyilvánosságra hozott tagságit a rendszerből töröltük, így már nem érvényes. (Emiatt kértük, hogy e-mailben jutassa el hozzánk.)
tetszik a munkád, ha van időm, akkor többet jövök ide is, (hozok egy kis lóvét a büdzsétekbe is!) lol
Mint alább is írtuk: :)
Kérünk írj egy e-mailt a kapott névvel/jelszóval, vagy töltsd ki a hibabejelentő űrlapot, és utánanázünk a problémának.
Nem marad senki tagsági nélkül, aki előfizetett rá, a problémák ellenére sem. :)
Kattints rá újra és visszaáll alapállapotba.
mi a hiba?
Sok látogatót kíván: viziegér
A DC Lax szerepe kimerül a tagságik kiosztásában és a szerveren aktiválásában. Ha ez a kettő megtörtént, akkor csak a Törté-Net-en és a látogató számítógépén múlik a kapcsolat sikeressége, próbáljuk kiszűrni az összes hibalehetőséget. :)
Várjuk az e-mailedet!
Nem működik a kapott belépési nevem és jelszavam a D.C. Lax Kommunikáció tájékoztatása szerint én nem értek a rendszerhez, mert szerintük minden jó!
Ki az "ügyetlen"?
Kérem segítő együttműködésüket.
Viszont az Ön által itt nyilvánosságra hozott tagságit a rendszerből töröltük, így már nem érvényes.
(Emiatt kértük, hogy e-mailben jutassa el hozzánk.)
A probléma megoldását e-mail-ben elküldtük.