Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Elfogadod, hogy az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
Mi kéne még az oldalra?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JOE
2006. július 4. 23:12
T. Szerkesztő! Már ne is haragudj, az animát kivéve nincs igazad. Légyszives kattints a top listára, nemkell hozzá statisztikusnak lenni, hogy lásd a sorrendet; Családi, Grupi, és a Heteró, de csak a super. Akkor nem értem, hogy a beküldők miért 60-70%ban Heterót küldenek? Üdv: JOE
1
T
Törté-Net
2006. július 4. 20:57
Kedves Joe!
Az igényeket nagyon jól látjuk és tudjuk. Hetero, családi, gruppen elsősorban ezeket nézik meg legtöbben.
Az általad említett animal kategória a kevésbé nézettek közé tartozik, de nincs is ezzel semmi baj, mindenkinek más és más tetszik, sokfélék az igények, és nekünk továbbra sem áll szándékunkban kizárni bármilyen történetet (és a stilus kedvelőit) a Törté-Netről. :)
De attól, hogy az igények ilyenek, attól még a kínálat nem feltétlenül fogja teljesen lefedni. Úgy csináljuk a történeteket, hogy minden frisítéskor legyen 2-3 heteró, 1 gruppen vagy családi, illetve 1 extrémebb történet. (Persze ez a kínálattól változhat, hisz több kategória van.) Ez nagyjából a hozzánk beküldött történetek arányát is jelenti, nagyjából 60-70%-uk heteró történet.
Köszönet a segítő szándékot, amennyire rajtunk múlik, igyekszünk. :)
Törté-Net
1
JOE
2006. július 4. 00:07
Az kéne erre az oldalra, hogy olyan gazdája legyen aki nem csak a pénzt látja benne. Az igényeket kellene végre figyelembe venni; családi (pedofilia nélkül), animal, neha egy kis grupi, csak nagyon szuper heteró és a homót, meg a leszbit még kéne hagyni más oldalaknak. Hát ez kéne az oldalnak, hogy éljen és, hogy fellendüljön!
1
keke
2006. június 14. 01:39
Családi sztorit akarunk még:D
1
Bratyó
2006. május 24. 10:10
Például új történetek.
1
JOE
2006. május 23. 23:06
Már megint "gagyisodik" az oldal.
Hány hete nem volt egy tisztességes Családi story.
1
robi
2006. április 22. 15:17
sziasztok én örülnék még lábfetisiszta történeteknekis.
1
Bratyó
2005. december 30. 16:30
Történet szerkesztöjének!! Én köszönöm az egyész évi munkádat,türelmedet.És sokal békéseb Új esztendot kivánok neked,mint amilyen volt.
1
fajitas
2005. december 8. 23:31
Srácok, ha valakinek megvan a történet, ami helyett felkerült a "Magda és anyja, Anikó", küldje már át nekem mailben. Kíváncsi vagyok. Kösz
1
Bratyó
2005. november 19. 14:51
Aha igazad van,én néztem el.Tényleg ki van irva hogy 30 napra érvényes.
1
fajitas
2005. november 18. 19:10
szerintem úgy, hogy az előfizetés 30 napra van, nem? de lehet, hogy tévedek
1
Bratyó
2005. november 17. 12:39
Hogy van az,ha előző honap 18-án fizettem előfizetést.Következő honap 17-én nem tudok belépni?
1
Feri
2005. november 13. 04:52
Na, kezd alakulni, bár még mindig elmarad a régitől, de már jobb (mármint a frissítések számát tekintve).
1
Feri
2005. október 20. 17:25
Az elmúlt 30 napban pontosan 40 történet került fel. Ki vezeti félre a másikat?
1
T
Törté-Net
2005. október 4. 15:20
Az oldal rövidesen átalakul egy picit, új design-t kap, tovább lesz fejlesztve pár funkciója, és kap pár új funkciót is. Úgyhogy kösz az ötletet, megvalósítjuk.
1
hasaska
2005. október 4. 14:52
Talán több, illetve többes szűrési lehetőség, pl. tipus és idő szerint.
1
T
Törté-Net
2005. szeptember 18. 02:18
Az hogy tegnap 6 történet került fel az egy dolog. Egy héttel azelött meg 9. Közte meg volt 7 is. Ebben a hónapban 7,25-ös átlag, ami a te talán felvetésedet túlhaladja.
A másik meg: Mint írva volt eddig az oldalon 2 naponta volt 3 vagy 4 történet, attól függően, hogy mennyi és milyen kategóriájú történet érkezett. 2 naponta 3 vagy 4 történet az 45 és 60 közé esik, átlagban úgy 52 köré. Míg a 4 naponta felkerülő mondjuk 7 történet, az 52 fölé esik picivel. Úgyhogy talán próbálj meg nem ferdítgetni, és úgy számolni.
1
feri
2005. szeptember 17. 10:11
4 naponta 6 történet,mert utoljára ennyit raktál fel, az 30 nap alatt 42 történet, de számoljuk 7-tel, hátha ennyi lesz az átlag, az 49. 2 naponta 4 történet, az 60 történet egy hónap alatt. Ennyi! Töré-net! Számolj! Köszönöm!
1
T
Törté-Net
2005. szeptember 2. 00:19
Lovecraft, légyszives számolj. 2 naponta 3-4 történet vs. 4 naponta 7-8 történet.
Köszönöm.
1
Lovecraft
2005. augusztus 31. 15:08
régen 2 naponta volt frissités, most hogy azt írtad hogy minden visszaállt a régi rendbe, 4-5 naponta van frissités, ez nem igazán a régi rend, személy szerint addig nem fizetek elő az oldalra amig nem fog újra normálisan müködni, és ezt tanácsolom mindenkinek, mert így legalább a kedves szerkesztő úr is észbe kap és akkor talán újra foglalkozni fog az oldallal
szóval senki ne fizesen elő egyelőre ide mert csak magával szúr ki
Már ne is haragudj, az animát kivéve nincs igazad. Légyszives kattints a top listára, nemkell hozzá statisztikusnak lenni, hogy lásd a sorrendet; Családi, Grupi, és a Heteró, de csak a super. Akkor nem értem, hogy a beküldők miért 60-70%ban Heterót küldenek?
Üdv: JOE
Az igényeket nagyon jól látjuk és tudjuk. Hetero, családi, gruppen elsősorban ezeket nézik meg legtöbben.
Az általad említett animal kategória a kevésbé nézettek közé tartozik, de nincs is ezzel semmi baj, mindenkinek más és más tetszik, sokfélék az igények, és nekünk továbbra sem áll szándékunkban kizárni bármilyen történetet (és a stilus kedvelőit) a Törté-Netről. :)
De attól, hogy az igények ilyenek, attól még a kínálat nem feltétlenül fogja teljesen lefedni. Úgy csináljuk a történeteket, hogy minden frisítéskor legyen 2-3 heteró, 1 gruppen vagy családi, illetve 1 extrémebb történet. (Persze ez a kínálattól változhat, hisz több kategória van.)
Ez nagyjából a hozzánk beküldött történetek arányát is jelenti, nagyjából 60-70%-uk heteró történet.
Köszönet a segítő szándékot, amennyire rajtunk múlik, igyekszünk. :)
Törté-Net
Hány hete nem volt egy tisztességes Családi story.
Úgyhogy kösz az ötletet, megvalósítjuk.
Ebben a hónapban 7,25-ös átlag, ami a te talán felvetésedet túlhaladja.
A másik meg: Mint írva volt eddig az oldalon 2 naponta volt 3 vagy 4 történet, attól függően, hogy mennyi és milyen kategóriájú történet érkezett.
2 naponta 3 vagy 4 történet az 45 és 60 közé esik, átlagban úgy 52 köré.
Míg a 4 naponta felkerülő mondjuk 7 történet, az 52 fölé esik picivel.
Úgyhogy talán próbálj meg nem ferdítgetni, és úgy számolni.
2 naponta 4 történet, az 60 történet egy hónap alatt.
Ennyi!
Töré-net! Számolj!
Köszönöm!
2 naponta 3-4 történet vs. 4 naponta 7-8 történet.
Köszönöm.
szóval senki ne fizesen elő egyelőre ide mert csak magával szúr ki