Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Elfogadod, hogy az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
Mi kéne még az oldalra?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Szatocs
2003. január 9. 13:18
Nem tudom, hogy miért vannak akkor a közvélemény kutató kérdések, mert az erotikusképregényekre elég nagy igény lenne, legalábbis a felmérés ezt mutatja. Régebben SandWorm-ék művelték elég magas szinten a képregények fordítását a Cartoonsex oldalon, de hát mint minden jó dolog sajnos ennek is vége lett... :( Remélem itt azért tovább is léptek a közvéleménykutatáson... Üdv
1
Édzs
2002. december 12. 22:15
Én már egyszer kérdeztem (még a nagy változás előtt) hogy lehet-e külön venni a fordításokat és az eredeti írásokat úgy hogy azok rangsorba legyenek vagy esetlek a történetek típus szerinti rendezésében lennének rangsorba...tudom hogy nehéz feladat...de hátha... :) Puszy
1
T
Törté-Net
2002. október 10. 00:38
Pl. milyen rendezésre gondoltál?
1
olikas
2002. október 9. 14:41
Szerintem az a történeteknél jó az, hogy a tipusuk szerint lehet őket keresni, de ezen belül semmilyen rendezési lehetőség sincs. Ezen kellene vmit változtatni.
1
T
Törté-Net
2002. szeptember 30. 00:00
Milyen újításokat, bővítéseket hiányoltok még az oldalról, minek kéne változnia?
Régebben SandWorm-ék művelték elég magas szinten a képregények fordítását a Cartoonsex oldalon, de hát mint minden jó dolog sajnos ennek is vége lett... :(
Remélem itt azért tovább is léptek a közvéleménykutatáson...
Üdv
Puszy