Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Elfogadod, hogy az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
Humor
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
t.555
2017. augusztus 5. 00:11
- A következő hirdetést szeretném feladni: "Kétéves sziámi macskám elveszett. A megtalálónak 150.000 forint jutalmat fizetek." - De, uram, nem túlzás ez? - Nézze, ez a macska volt a feleségem kedvence! Ráadásul az erdő mélyén ástam el, senki nem fogja megtalálni!
2
t
t.555
2017. augusztus 5. 00:11
A Rákosi korszakban egy parasztbácsi fejcsóválva áll Rákosi szobra előtt. Meglátja egy rendőr. - Parasztbácsi, mit csóválja a fejét? - Hát tudja két nagy hiba van ezzel a szoborral. - Mik azok? - Nincsen ráírva, hogy "béke poraira". - De hát Rákosi elvtársunk még él! - Na látja... ez a másik hiba...
1
t
t.555
2017. augusztus 5. 00:10
- Pista bácsi, árulja már el, hogy tett szert ekkora vagyonra? - Hát, fiam, zsidókat bújtatok a pincémben, ők meg fizetnek érte. - De hiszen a háború már hatvan éve véget ért! - Tudom én, de ők szerencsére nem tudják!
1
t
t.555
2017. augusztus 5. 00:09
A sikeres vadászt, Afrika-felfedezőt kérdezi a riporter: - A vadászatai során biztosan sokszor került életveszélybe. Elmondaná nekünk, mikor volt életében a legnagyobb veszélyben? A vadász elgondolkodik, majd azt mondja: - A legnagyobb életveszélyben akkor voltam, amikor apám 22 évesen elhatározta, hogy egész életében agglegény marad...
1
t
t.555
2017. augusztus 5. 00:09
Az aranylakodalmon az idős férj a múltról mesél a vejeinek: - Most már megöregedtem, bevallhatom, hogy fiatal koromban nagyon sok férj fejére feltettem a szarvat. A felesége megszólal mosolyogva: - Én csak egyére.
2
t
t.555
2017. augusztus 4. 02:42
A gyógyszertárba benyit egy középkorú nő: - Kérek egy gyorsan ölő mérget. - Milyet óhajt asszonyom? Mekkora állatnak lesz? Patkánymérget kér? - Igen. Egy 180 centi magas és 80 kilós patkánynak lesz.
1
t
t.555
2017. augusztus 4. 02:42
Rajzóra van az iskolában, kérdi a tanár: - Móricka te mit rajzoltál? - Egy tehenet ami a mezőn legel. - Na de Móricka, teljesen üres a papírod, hol van itt a tehén? - Az előbb mondtam: elment a mezőre legelni!
1
t
t.555
2017. augusztus 4. 02:41
Móricka osztályában a matektanár leszíd mindenkit és azt mondja: - Gyerekek! Olyan buták vagytok, hogy az osztály 50 százaléka meg fog bukni matekból! Erre felszólal Móricka: - De hiszen nem is vagyunk annyian...
1
t
t.555
2017. augusztus 4. 02:40
Az angol, a francia és a magyar beszélgetnek róla, hogy kinek a nyelvében bonyolultabb kiejteni a szavakat. Kezdi az angol: - Nálunk baromi nehéz a kiejtés, például az asztalt úgy kell írni, hogy "table" és úgy ejtik, hogy "téböl". - Az semmi - mondja a francia - nálunk úgy kell írni, hogy "bonjour" és úgy ejtik, hogy "bonzsúr". - Ugyan - mondja a magyar - az igazi nehéz kiejtés nálunk van. Úgy írják, hogy "mit tetszik mondani?" és úgy ejtik, hogy "He?".
1
t
t.555
2017. augusztus 4. 02:39
Az anyós ablakpucolás közben majdnem kiesett az ablakon, és most két kézzel kapaszkodik az ablakpárkányba, miközben iszonyúan ordít. Hazatérő veje meglátja lentről és felkiabál neki: - Jaj, mama, ne legyen már olyan ideges! Próbálja kicsit elengedni magát!
1
t
t.555
2017. augusztus 3. 02:44
A feleség egy ismerős arcot vesz észre az étteremben. Odaszól a férjének: - Nézd csak, ott az a részeges alak az előző férjem! Mióta hét éve elváltam tőle, egyfolytában csak iszik, állandóan részeg! - Ez tényleg furcsa. - Ennyi ideig azért senki nem szokott ünnepelni!
1
t
t.555
2017. augusztus 3. 02:43
Két pszichiáter beszélget: - Van egy nagyon súlyos skizofrén betegem. - És meg tudod gyógyítani? - Meg vagy te őrülve? Mind a ketten fizetnek a kezelésért!
1
t
t.555
2017. augusztus 3. 02:42
A kis marslakó megkérdi az apját: - Apa, a földlakók tényleg űrszondát küldtek hozzánk? - Igen, az "amerikai alfaj" kettőt is küldött a bolygónkra. - Jajj apa, ugye nekünk nincs olajunk?
1
t
t.555
2017. augusztus 3. 02:42
Boldogan mosolyogva meséli a rabbi egyik barátjának: - Képzeld, ma hét embert tettem boldoggá! - Hogyan? - kérdezi a barát. - Összeadtam három jegyespárt! - Ööö... Az nem csak hat embert jelent? - Miért, mit gondolsz, ingyen tettem?
1
t
t.555
2017. augusztus 3. 02:41
Idős székely bácsi kimegy az udvarra pisilni. Mikor bejön a házba, az egész gatyaszára csupa víz. Megkérdezi tőle a felesége: - Mi az, esett az eső? - Nem, fújt a szél!
1
t
t.555
2017. augusztus 2. 04:29
Két részeg a kocsmában: - Te, haver, meghívlak egy kisfröccsre! - mondja egyik. - Köszi haver, de nem keverem a piákat. - válaszolja a másik. - Miért, eddig mit ittál? - kérdi az első. - Nagyfröccsöt.
1
t
t.555
2017. augusztus 2. 04:28
Visszajön a szabadságáról a kozmetikus és kérdi a vendéget: - Na, milyen volt nélkülem? A helyettesemmel hogy volt megelégedve? - Teljesen kikészítette az arcomat, tiszta pattanás lett tőle a bőröm, a hajam meg majdnem kihullott a kezelésétől. Szóval, szinte észre se vettem, hogy csak helyettes volt.
1
t
t.555
2017. augusztus 2. 04:27
Szülészeten a váróteremben ülnek a férjek. Kijön a nővér és mondja az egyiknek: - Gratulálok, ikrei születtek! - Számítottam rá, ugyanis a "Két bivaly" fogadóban dolgozom. Hamarosan újra jön a nővér, a következő férjhez: - Gratulálok, hármas ikrei születtek. - Gondoltam, hogy ez lesz, mivel én a 3M-nél dolgozom. Elsápad a harmadik férj: - Úristen, én voltam a "101 kiskutya" operatőre...
1
t
t.555
2017. augusztus 2. 04:27
- Mi lesz a lovas ólomkatonából, ha átmegy rajta az úthenger? - ??? - Lemez lovas.
1
t
t.555
2017. augusztus 2. 04:26
Egy lány elmegy a jósnőhöz: - Két férfi is szerelmes belém. Melyik lesz közülük a szerencsés? - A Józsi fogja feleségül venni. Béla lesz a szerencsés.
- De, uram, nem túlzás ez?
- Nézze, ez a macska volt a feleségem kedvence! Ráadásul az erdő mélyén ástam el, senki nem fogja megtalálni!
- Parasztbácsi, mit csóválja a fejét?
- Hát tudja két nagy hiba van ezzel a szoborral.
- Mik azok?
- Nincsen ráírva, hogy "béke poraira".
- De hát Rákosi elvtársunk még él!
- Na látja... ez a másik hiba...
- Hát, fiam, zsidókat bújtatok a pincémben, ők meg fizetnek érte.
- De hiszen a háború már hatvan éve véget ért!
- Tudom én, de ők szerencsére nem tudják!
- A vadászatai során biztosan sokszor került életveszélybe. Elmondaná nekünk, mikor volt életében a legnagyobb veszélyben?
A vadász elgondolkodik, majd azt mondja:
- A legnagyobb életveszélyben akkor voltam, amikor apám 22 évesen elhatározta, hogy egész életében agglegény marad...
- Most már megöregedtem, bevallhatom, hogy fiatal koromban nagyon sok férj fejére feltettem a szarvat.
A felesége megszólal mosolyogva:
- Én csak egyére.
- Kérek egy gyorsan ölő mérget.
- Milyet óhajt asszonyom? Mekkora állatnak lesz? Patkánymérget kér?
- Igen. Egy 180 centi magas és 80 kilós patkánynak lesz.
- Móricka te mit rajzoltál?
- Egy tehenet ami a mezőn legel.
- Na de Móricka, teljesen üres a papírod, hol van itt a tehén?
- Az előbb mondtam: elment a mezőre legelni!
- Gyerekek! Olyan buták vagytok, hogy az osztály 50 százaléka meg fog bukni matekból!
Erre felszólal Móricka:
- De hiszen nem is vagyunk annyian...
- Nálunk baromi nehéz a kiejtés, például az asztalt úgy kell írni, hogy "table" és úgy ejtik, hogy "téböl".
- Az semmi - mondja a francia - nálunk úgy kell írni, hogy "bonjour" és úgy ejtik, hogy "bonzsúr".
- Ugyan - mondja a magyar - az igazi nehéz kiejtés nálunk van. Úgy írják, hogy "mit tetszik mondani?" és úgy ejtik, hogy "He?".
- Jaj, mama, ne legyen már olyan ideges! Próbálja kicsit elengedni magát!
- Nézd csak, ott az a részeges alak az előző férjem! Mióta hét éve elváltam tőle, egyfolytában csak iszik, állandóan részeg!
- Ez tényleg furcsa. - Ennyi ideig azért senki nem szokott ünnepelni!
- Van egy nagyon súlyos skizofrén betegem.
- És meg tudod gyógyítani?
- Meg vagy te őrülve? Mind a ketten fizetnek a kezelésért!
- Apa, a földlakók tényleg űrszondát küldtek hozzánk?
- Igen, az "amerikai alfaj" kettőt is küldött a bolygónkra.
- Jajj apa, ugye nekünk nincs olajunk?
- Képzeld, ma hét embert tettem boldoggá!
- Hogyan? - kérdezi a barát.
- Összeadtam három jegyespárt!
- Ööö... Az nem csak hat embert jelent?
- Miért, mit gondolsz, ingyen tettem?
- Mi az, esett az eső?
- Nem, fújt a szél!
- Te, haver, meghívlak egy kisfröccsre! - mondja egyik.
- Köszi haver, de nem keverem a piákat. - válaszolja a másik.
- Miért, eddig mit ittál? - kérdi az első.
- Nagyfröccsöt.
- Na, milyen volt nélkülem? A helyettesemmel hogy volt megelégedve?
- Teljesen kikészítette az arcomat, tiszta pattanás lett tőle a bőröm, a hajam meg majdnem kihullott a kezelésétől. Szóval, szinte észre se vettem, hogy csak helyettes volt.
- Gratulálok, ikrei születtek!
- Számítottam rá, ugyanis a "Két bivaly" fogadóban dolgozom.
Hamarosan újra jön a nővér, a következő férjhez:
- Gratulálok, hármas ikrei születtek.
- Gondoltam, hogy ez lesz, mivel én a 3M-nél dolgozom.
Elsápad a harmadik férj:
- Úristen, én voltam a "101 kiskutya" operatőre...
- ???
- Lemez lovas.
- Két férfi is szerelmes belém. Melyik lesz közülük a szerencsés?
- A Józsi fogja feleségül venni. Béla lesz a szerencsés.