Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Elfogadod, hogy az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
Humor
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
t.555
2017. július 28. 03:45
- Használt a szúnyogriasztó, amit tegnap adtam? - kérdi a szőke nőtől a szomszédja. - Sajnos, nem. Egész éjjel csíptek a dögök, pedig este megittam az egészet!
1
t
t.555
2017. július 28. 03:44
- Jean, evezzen ki a korallzátonyhoz! - De miért uram?? - Mert haladni kell a korall!
1
t
t.555
2017. július 28. 03:44
Hogy kapta Benedek Elek a nevét? - ??? - Anyukája reggel beszólt neki a szobába: "Benn vagy még az ágyban?" Ő meg kiszólt neki: "Benne, de kelek... "
1
t
t.555
2017. július 28. 03:43
Kikötőben: - Elnézést, a macskám agyoncsapta az Ön kutyáját. - De hát az én kutyám egy Pitbull, hogy ölhette meg az Ön macskája? - Úgy, hogy vasmacska.
1
t
t.555
2017. július 28. 03:42
Egy férfit becsületsértés miatt beperelt egy nő. A vád az volt, hogy a férfi disznónak nevezte a nőt. A bíró bűnösnek találta a férfit, és pénzbüntetésre ítélte. A férfi utána odament a bíróhoz és megkérdezte: - Bíró úr, ezek szerint akkor nem nevezhetem disznónak Mrs. Johnsont? - Nem, mert egyébként újra megbüntetem. - És egy disznót nevezhetek Mrs. Johnsonnak? - Igen, természetesen, ezért nem jár büntetés. A férfi ekkor szélesen mosolyogva odafordult a felpereshez és nyájasan azt mondta neki: - Viszontlátásra, Mrs. Johnson!
1
t
t.555
2017. július 27. 03:50
- Pincér! Legyen szíves! Már 35 perce várok arra a rántott szeletre! - Én is uram, mégsem idegeskedem!
1
t
t.555
2017. július 27. 03:48
- Mi a különbség egy terrorista meg egy menstruáló nő között? - ??? - A terroristával lehet tárgyalni.
1
t
t.555
2017. július 27. 03:48
Repülőgépen alváshoz készülnek az utasok, de egyiküknek valami baja van, így hívja a stewardesst: - Bocsánat, de kényelmetlen az ülés! - Semmi baj, - mondja a stewardess - mindjárt hozok egy párnát. Később megint problémázni kezd a nyűgös utas: - Ne haragudjon, de ezek a lámpák nagyon zavaróak! Kicsit később a lámpák kialszanak. Hamarosan megint a hívógomb felé nyúl az utas, de ekkor megszólal a szomszédja: - Nem tudom, mivel van megint baja, de legyen szíves, a hajtóművek zaját ne említse meg nekik!
1
t
t.555
2017. július 27. 03:46
Beteg a székely tehene. Megkérdezi a szomszédját, hátha tud segíteni. - Mit adott maga a tehenének, amikor az beteg volt? - Hát terpentint. Másnap megint találkoznak. Mondja az első székely: - Szomszéd, megdöglött a tehenem a terpentintől. - Az enyém is.
1
t
t.555
2017. július 27. 03:45
Két barát találkozik. Mondja az első: - Komám, már vagy 6 éve nem láttalak. - Egészen pontosan 5 éve nem találkoztunk. Egy tudományos kísérletben vettem részt. - Ez komoly dolog lehetett. - Az volt. Egy agysebész kiműtötte az agyamat, 5 évig kísérletezett vele, majd visszaoperálta. Az egészért kaptam 10 millió dollárt. - Ez igen veszélyes lehetett. És hol voltál az 5 év alatt, amíg nem volt agyad? - Elmentem képviselőnek a parlamentbe.
1
t
t.555
2017. július 26. 00:55
- Gratulálok a hármasikreidhez. Igazán ritkaság az ilyesmi. - Hát igen - büszkélkedik a kismama. - A lexikonban olvastam, hogy csak minden egymilliomodik próbálkozásból születnek hármasikrek. - Te jó ég! Hogy tudtál emellett még házimunkát is végezni?
1
t
t.555
2017. július 26. 00:54
Két kutya sétál. Elhaladnak egy ház mellett. Az egyik megszólal: - Te, ez nem a Vágó István háza? - De igen. - Megjelöljük?
1
t
t.555
2017. július 26. 00:54
- Jean! Mi volt ez a csattanás? - Egy autó bekanyarodott a garázsba! - De hát nálunk nincs is garázs! - Hát ez volt a csattanás!
1
t
t.555
2017. július 26. 00:53
A férj újdonsült feleségével enyeleg a bokorban, mikor váratlanul megszólal: - Szeretlek, de el kell mondanom valamit: AIDS-es vagyok! - Én is szeretlek, de az az igazság, hogy én is. - De én csak vicceltem. - Most már nem fogsz...
1
t
t.555
2017. július 26. 00:52
Az anyós kérdezi a vejétől: - Ha annyira utálsz engem, miért van kirakva a fényképem a TV fölé? - Csak azért, hogy a gyerekeknek elmenjen a kedve a TV nézéstől!
1
t
t.555
2017. július 25. 03:27
- Mi az abszolút lehetetlen? - ??? - Árvaházban szülői értekezletet tartani.
1
t
t.555
2017. július 25. 03:26
- Mi a közös vonásuk a politikusoknak és a pelenkának? - ??? - Mindkettőt gyakran kell cserélni, és ugyanabból az okból.
1
t
t.555
2017. július 25. 03:26
A szigorúan titkos, állítólag UFO-kat rejtegető amerikai légibázison, éjszakai riadó van: egy kisrepülőgép megsértette a légteret. Felszállnak a vadászgépek és a földre kényszerítik a repülőt. A pilótát kirángatják a fülkéből és a katonai rendészet beviszi a biztonsági főnökhöz. Ott gyorsan lekérik a fickó adatait a nyilvántartásból, de semmi terhelő. Elkezdik vallatni, több órai keresztkérdés megválaszolás után végre elhiszik, hogy eltévedt és véletlenül repült a tiltott bázis fölé, és szabadon engedik. Másnap ugyanez a repülőgép ismét berepül a tiltott légtérbe. Leszállás után a pilóta kiugrik a gépből és odarohan a katonai rendőrökhöz: - Csináljanak velem amit csak akarnak, de előtte menjenek oda a feleségemhez a gépben és magyarázzák el neki, hogy hol voltam a múlt éjszaka!
1
t
t.555
2017. július 25. 03:24
A székely fiú vacsora közben így szól az anyjához: - Édesanyám, nem elég savanyú ez a káposzta. - De hát fiam, ez nem savanyúkáposzta, hanem mákostészta. - Annak elég savanyú.
1
t
t.555
2017. július 25. 03:23
Egy idősödő úr meséli a barátainak: - Be kell vallanom, én bizony megizzadok két szeretkezés között! - Hogyhogy? - Tudjátok, mindig közte van a nyár...
- Sajnos, nem. Egész éjjel csíptek a dögök, pedig este megittam az egészet!
- De miért uram??
- Mert haladni kell a korall!
- ???
- Anyukája reggel beszólt neki a szobába: "Benn vagy még az ágyban?"
Ő meg kiszólt neki: "Benne, de kelek... "
- Elnézést, a macskám agyoncsapta az Ön kutyáját.
- De hát az én kutyám egy Pitbull, hogy ölhette meg az Ön macskája?
- Úgy, hogy vasmacska.
- Bíró úr, ezek szerint akkor nem nevezhetem disznónak Mrs. Johnsont?
- Nem, mert egyébként újra megbüntetem.
- És egy disznót nevezhetek Mrs. Johnsonnak?
- Igen, természetesen, ezért nem jár büntetés.
A férfi ekkor szélesen mosolyogva odafordult a felpereshez és nyájasan azt mondta neki:
- Viszontlátásra, Mrs. Johnson!
- Én is uram, mégsem idegeskedem!
- ???
- A terroristával lehet tárgyalni.
- Bocsánat, de kényelmetlen az ülés!
- Semmi baj, - mondja a stewardess - mindjárt hozok egy párnát.
Később megint problémázni kezd a nyűgös utas:
- Ne haragudjon, de ezek a lámpák nagyon zavaróak!
Kicsit később a lámpák kialszanak. Hamarosan megint a hívógomb felé nyúl az utas, de ekkor megszólal a szomszédja:
- Nem tudom, mivel van megint baja, de legyen szíves, a hajtóművek zaját ne említse meg nekik!
- Mit adott maga a tehenének, amikor az beteg volt?
- Hát terpentint.
Másnap megint találkoznak. Mondja az első székely:
- Szomszéd, megdöglött a tehenem a terpentintől.
- Az enyém is.
- Komám, már vagy 6 éve nem láttalak.
- Egészen pontosan 5 éve nem találkoztunk. Egy tudományos kísérletben vettem részt.
- Ez komoly dolog lehetett.
- Az volt. Egy agysebész kiműtötte az agyamat, 5 évig kísérletezett vele, majd visszaoperálta. Az egészért kaptam 10 millió dollárt.
- Ez igen veszélyes lehetett. És hol voltál az 5 év alatt, amíg nem volt agyad?
- Elmentem képviselőnek a parlamentbe.
- Hát igen - büszkélkedik a kismama. - A lexikonban olvastam, hogy csak minden egymilliomodik próbálkozásból születnek hármasikrek.
- Te jó ég! Hogy tudtál emellett még házimunkát is végezni?
- Te, ez nem a Vágó István háza?
- De igen.
- Megjelöljük?
- Egy autó bekanyarodott a garázsba!
- De hát nálunk nincs is garázs!
- Hát ez volt a csattanás!
- Szeretlek, de el kell mondanom valamit: AIDS-es vagyok!
- Én is szeretlek, de az az igazság, hogy én is.
- De én csak vicceltem.
- Most már nem fogsz...
- Ha annyira utálsz engem, miért van kirakva a fényképem a TV fölé?
- Csak azért, hogy a gyerekeknek elmenjen a kedve a TV nézéstől!
- ???
- Árvaházban szülői értekezletet tartani.
- ???
- Mindkettőt gyakran kell cserélni, és ugyanabból az okból.
A pilótát kirángatják a fülkéből és a katonai rendészet beviszi a biztonsági főnökhöz. Ott gyorsan lekérik a fickó adatait a nyilvántartásból, de semmi terhelő. Elkezdik vallatni, több órai keresztkérdés megválaszolás után végre elhiszik, hogy eltévedt és véletlenül repült a tiltott bázis fölé, és szabadon engedik.
Másnap ugyanez a repülőgép ismét berepül a tiltott légtérbe. Leszállás után a pilóta kiugrik a gépből és odarohan a katonai rendőrökhöz:
- Csináljanak velem amit csak akarnak, de előtte menjenek oda a feleségemhez a gépben és magyarázzák el neki, hogy hol voltam a múlt éjszaka!
- Édesanyám, nem elég savanyú ez a káposzta.
- De hát fiam, ez nem savanyúkáposzta, hanem mákostészta.
- Annak elég savanyú.
- Be kell vallanom, én bizony megizzadok két szeretkezés között!
- Hogyhogy?
- Tudjátok, mindig közte van a nyár...