Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nagyon ügyes ez a rajzoló. Egyik képen se láttam olyat, akármi is az. Erről jut eszembe, holnap megvizsgáltatom a gerincemet. Mostanában ismét egyre hajlékonyabb 😇😂
A „Szükséged volna egy kézre?" nem lenne úgy szebb, hogy: Akarod, hogy én is kényeztesselek? Ha szó szerint akarod fordítani, akkor is jobb úgy, hogy: Használjam én is a kezem? Persze ez csak tipp. Az viszont rejtély, hogy mi ebben a bizarr?! A képek egyébként szuperek és amit csinálnak abban sincs semmi rossz szerintem.
Erről jut eszembe, holnap megvizsgáltatom a gerincemet. Mostanában ismét egyre hajlékonyabb 😇😂
Ha szó szerint akarod fordítani, akkor is jobb úgy, hogy: Használjam én is a kezem?
Persze ez csak tipp. Az viszont rejtély, hogy mi ebben a bizarr?!
A képek egyébként szuperek és amit csinálnak abban sincs semmi rossz szerintem.