Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Lolamacko: Jól érzed, valóban vonzódom a múltbéli témákhoz. Valahogy tisztábbnak, emberibbnek érzem azoknál az emberi reakciókat. Időben a legrégebbi történetem a kora középkori Kínában játszódik, és - legalábbi szándékaim szerint - tükröződik benne a konfuciusi filozófia. Igen, abban is igazad van, hogy én mindig mesélek. Mesélek az emberekről, korról, tévedésekről, sikerekről, botlásainkról, kisstílűségünkről. Mindenről, ami mi vagyunk. Most egyébként egy 1918-22 között játszódó történeten dolgozom, ami egyszerre fikció és ugyanakkor történelem is. Egyike a kedvenc történeteimnek. Ide nem fogom feltenni, mert úgy látom, az itteni közönség nem igazán fogékony ezekre a témákra. Magyarázkodásba pedig nem szeretnék újra és újra belebonyolodni...
Szíp korrajz. Klassz AI-képek. Olvasható és szerethető, ami meglepett. Hogy ez Miri, vagy az öreg munkája, mindegy, a lényeg, hogy színvonalas lett. Szexleírás régies, szerethető, valósághű, de nem éri el a manapság elvárt izgalomgörbét - ez nem az író hibája, hanem a beteg társadalmunké. Nekem jó 10 pontra.
A képek szépek, mint egy régi mesekönyv. A történet jól kidolgozott. Nagyon otthon vagy ezekben a régen játszódó sztorikban. Ne sajnáld, hiszen értéket adtál ki a kezedből. Én küldtem 10 pontot. A lepontozást nem értem, de gondolj arra, hogy eddig 487 ember olvasta.
Alapos szerkesztés, gondos stilizálás, illusztrációk elkészítése után ROSSZABB értékelést kaptam, mint az eredeti. Sajnálom, hogy ennyit dolgoztam vele.
Most egyébként egy 1918-22 között játszódó történeten dolgozom, ami egyszerre fikció és ugyanakkor történelem is. Egyike a kedvenc történeteimnek. Ide nem fogom feltenni, mert úgy látom, az itteni közönség nem igazán fogékony ezekre a témákra. Magyarázkodásba pedig nem szeretnék újra és újra belebonyolodni...