Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ja a történetből nekem ez tetszett a legjobban: – Jó veled lenni, de nekem itt van egy életem, amit föl kellene építenem, folytatnom kellene. Amikor egymásba gabalyodtunk még volt egy életem, aztán azt ott valahol az utcán elveszítettem, mert azóta veled vagyok. Na, ne érezd azt, hogy ez nekem rossz.
Én is imádom a minőségi cseréket és izgatottan várom a fejleményeket.
Köszönöm! Éppen a napokban tettem szóvá egy barátomnál, hogy hiányzik az, hogy Andreas óvja az anyanyalvünket. Még az is eszembe jutott, hogy talán azért, mert már mindenki helyesen ír. Köszönöm a figyelmeztetést. Figyelmetlen voltam, és ez nem mentség. Kérlek, maradj meg nyelvőrnek. A hibáinkból tanulunk. Legközelebb jobban figyelek, ígérem.
Elsődlegesen hatalmas gratuláció, ehhez a nem mindennapi, romantikus és szerelmes, gyönyörűen megírt történethez. Észre vehetted, hogy kedvelem a romantikus történeteket. Izgatottan várom a fejleményeket.
Egy érdekes bepillantás az átlagemberek által nem ismert, legfeljebb csodált szakma, a balett-táncosok életébe. Egy művészlélek vívódásain keresztül látjuk - a véletlen baleset következtében - kibontakozó kapcsolatot, szerelmet. Egymásra találnak, de mindkettő érzelmei erősen különböznek. Kíváncsi vagyok a folytatásban ez hogyan alakul majd. Nagyon ügyesen, szépen felépített történet, a romantika és szerelem mellett, természetesen a szex sem maradhatott el.
Kedves Lola! Nagyon tetszett a történeted, igaz jó hosszú volt, de nem léptem ki belőle, amikor dolgom volt, vagy 3-4 nekifogásra végigolvastam. Érdemes volt végigolvasni. Köszönöm szépen!!! 👍
– Jó veled lenni, de nekem itt van egy életem, amit föl kellene építenem, folytatnom kellene. Amikor egymásba gabalyodtunk még volt egy életem, aztán azt ott valahol az utcán elveszítettem, mert azóta veled vagyok. Na, ne érezd azt, hogy ez nekem rossz.
Én is imádom a minőségi cseréket és izgatottan várom a fejleményeket.