Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ha megtörtén, hát megtörtént. És ha még jól is esett akkor egészségedre.😉 Van aki csak fantáziál róla és van aki meg is meri tenni. Maradjon a Te titkod!🤐 Mondjuk szívesen kifaggatnálak róla, ha csak fantázia, ha megtörtént!?
Köszi. Ebből igazából a többes volt a lényeg és talán az izgalom, hogy a kezdő táncpartnerem mit lép majd és hogyan. Direkt nem árultam el, hogy ő a férjem lenne, mert egy kis plusz izgalom nem árt ilyenbe sem. Nem állítom, hogy megtörtént, de ha mégis, akkor valószínűleg így eshetett volna. Tudom, hogy ez se mindenkinek tetszik, bár nem erőszakos történet és főleg nem tökéletes. Hogy mennyire hihető? Azt majd mindenki maga eldönti. 😀 Annak örülök, hogy legalább 2 embernek mégis tetszett. Ez volt az igazi cél. Köszönöm, hogy olvastátok.
Te azt bizonyítod a 9.538 kommenteddel, hogy ki és milyen ember vagy. Benned él valamilyen gyűlölködő érzelem vagy micsoda. Tudod én egy átlag alatti IQ -t lan, műveletlen senki vagyok a szemedben és ezért bántasz. Mi közöd van ahhoz, hogy én kit és miért - segítek- jó pontjaimmal valakit.
Nem elég volt, hogy elmartad Miriam nevű fiatal írónőt, igaz melléd állt rugdosni őt barátod, JakeAmaziing is.
Várd ki a halálomat, utána, már úgy sem tudok jó indulattal senki hóna alá nyúlni, csupán szívből jövő szeretettel!
De! A Te csillagod is lefelé tart.... Örülök, hogy erről más "Élő Személy" dönt majd felettünk. Andres6 élet útja is egyszer véget ér....vajon mit fognak sokan fondolni
Tisztelettel, kedves igaz, rossz érzelmeket,( indulatot ) nem gerjesztő barátom.
Van aki csak fantáziál róla és van aki meg is meri tenni.
Maradjon a Te titkod!🤐
Mondjuk szívesen kifaggatnálak róla, ha csak fantázia, ha megtörtént!?
Tudom, hogy ez se mindenkinek tetszik, bár nem erőszakos történet és főleg nem tökéletes. Hogy mennyire hihető? Azt majd mindenki maga eldönti. 😀
Annak örülök, hogy legalább 2 embernek mégis tetszett. Ez volt az igazi cél. Köszönöm, hogy olvastátok.
Nem elég volt, hogy elmartad Miriam nevű fiatal írónőt, igaz melléd állt rugdosni őt barátod, JakeAmaziing is.
Várd ki a halálomat, utána, már úgy sem tudok jó indulattal senki hóna alá nyúlni, csupán szívből jövő szeretettel!
De! A Te csillagod is lefelé tart.... Örülök, hogy erről más "Élő Személy" dönt majd felettünk. Andres6 élet útja is egyszer véget ér....vajon mit fognak sokan fondolni
Tisztelettel, kedves igaz, rossz érzelmeket,( indulatot ) nem gerjesztő barátom.
"Álmoska5"
10.P.
"Álmoska5"