Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Engem a párbeszédek nyűgöztek le, de alaposan. Meg lehetne tudni ki a narrátor? És a második részben a szereplők beszélni is fognak? Akkor még egy apró kérdés: ezt írod a történetben "Tudta, hogy Szilvia arra vágyik, hogy szexeljen Lászlóval, ezért szájon csókolta és megkérdezte, hogy megdugja-e." László és Szilvi a történet szerint házaspár, nem igazán szoktak a párok engedélyt kérni a dugásra. De itt Fanny kit csókolt szájon, és kit akart megdugni? Az ilyen apróságokra sem árt figyelni. Nem bántani akarlak, csak pár olyan dologra felhívni a figyelmedet, amivel a következő történetedet egyértelművé, olvashatóbbá, és jobbá teheted. Én is hasonló módon kezdtem, és a kommentekből tanulgattam az írás, a történetírás lehetőségeit és íratlan szabályait. Sok sikert a következő részhez!