Az álmok néha valóra válnak

A témához tartozó történet:
Selymi
90 214 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

t
tibee72
2024. október 10. 12:21
Egyébként semmiképpen nem szeretnék tolakodó lenni, de ha gondolod....
@gmail.com
Az elejét meg szerintem kitalálod ha akarod! 😉
1
Ez egy válasz Selymi 2024. október 10. 11:55-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2024. október 10. 12:00
Én nem bánom. 🙂
Hol is találom a társalgót?
Egyébként a Hotwife nem kurválkodás ha a feleség és a férj is akarja, élvezi.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. október 10. 11:55-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. október 10. 11:55
Mindenféle értelemben. 🙂 Szerencsés testalkatúnak érzem magam, mert befalhatok egy fél tortát is akár, nem kell félnem az elhízástól. Mindkét terhességem után nagyon gyorsan normalizálódott a testsúlyom.
A Hotwife esetében vegyes a véleményem, mert elég sokan sokféleképpen látják. Egyik kedvencem Lillia Wett, aki talán pontosabban látja azt, mert ő elég sokféleképpen ír róla. Ugyanis akad, aki a kurválkodással azonosítja, amibe még szerelme megalázása is belefér minden vonatkozásban. Ezt én nem fogadnám el, mert ha egy nő ilyet tesz, annak őrültnek kell lennie, vagy nem szereti a férjét, csupán elviseli(?). A másik „véglet" pedig az, aki szerint a Hotwife kizárólag a férjével hajlandó szexelni, annyi a különbség, hogy imádja, ha közben nézik őket. E kettő között bármi belefér az ilyen sztorikba. Legalábbis, ahogyan az amcsi írók látják, márpedig ott alakult ki e „divat"
A FreeUse érdekesebb szerintem. A társalgóban írok nemsokára róla, ha nem bánod.
1
Ez egy válasz tibee72 2024. október 10. 10:13-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2024. október 10. 10:13
Persze észrevettem. Eleve inkább barátsággal mint erőszakkal közelítették egymást.
Kíváncsi leszek a Hotwife sztorik milyen ihletet adnak majd neked. 😄
Milyen értelemben utálsz éhes maradni? 😉
1
Ez egy válasz Selymi 2024. október 10. 08:58-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. október 10. 08:58
Biztosan észrevetted te is, meg mások is, hogy ez csak egy nem mindennapi barátság kialakulásáról szól.
Az alapötletet az adta, hogy olvastam egy hasonló BDSM könyvet, ami a szerzője szerint valós alapokon nyugszik. Magyarul nem jelent meg, de abban a három nő és a férfi is hasonló korú, csak őket az elkövető külön-külön elrabolta és részletezik benne, hogy miket tett vele. Abban az első napon mindegyik rettegett de később mindegyikük élvezett mindenféle együttlétet. Hozzátenném, hogy én annak a felét se élveztem volna a helyükben, de hát az egy nagyobb terjedelmű mű, meg nem is ugyanez a műfaj. Annak a könyvnek a végén a három nő is kideríti, ki a tettes, de ők sem jelentik fel, hanem felveszik vele a kapcsolatot és felkérik, hogy tegye ezt velük meg még legalább egyszer. Na, annak az lett a vége, de szó sem volt benne barátságról, csak testi dolgokról.
Miután elolvastam annyira mély nyomot hagyott bennem, hogy rögtön letöröltem és megírtam ellensúlyként ezt.
Mostanában a FreeUse és Hotwife sztorikban szemezgetek, bár azokban is akadnak BDSM elemek, de ezekben legalább sosem éheztetik a nőket egy-egy napig és nem hagyják maguk alá csinálni sem őket, mint abban az említett „műben". Utálok éhes maradni. A barátság szebb. Főleg ilyen feltétellel. 🙂
1
Ez egy válasz tibee72 2024. október 9. 14:39-kor írt üzenetére.
veteran
2024. október 10. 08:14
Ilyen erőszakot én is eltudnék viselni.
1
t
tibee72
2024. október 9. 14:39
Érdekes történet az erőszak ezen formájával. Ilyen erőszakot én is el tudnék viselni. 😄
1
Kékég
2024. október 8. 13:33
Drágám! A lényeget kapisgálod. Testben vén vagyok, de lélekben aranyifjú. Aranyeső bokor a képem.😊 Annak nem örülök, hogy a múltamba turkálsz, vagyis olvasod régi írásaim. Utólag ráájöttem ezek kiforratlanok. Nem volt barátom Lola és  Kexi  akik segítenek fejlődnöm,  elfogadhatóan íni. De se baj ez voltam akkor én. És más nevekkel felkerült 2004-ben nickjeim meg már csak pár ember ismeri már.
Szerelem. Ne hidd aki  naponta, hetente mondogatja, hogy szeretlek az szeret annyira, mint aki alig mondja. Székely vicc, hogy az  öreg székelyt számon kéri felesége,  hogy  ő soha nem mondja, hogy szeretlek. Az öreg válaszol. Mikor megismerkedtünk mondtam, ha változás lesz benne szólok.😉
2
Ez egy válasz Titti 2024. október 8. 10:55-kor írt üzenetére.
kivancsigi
2024. október 8. 12:41
Nem tudom eldönteni, hogy azért imádom-e Selymit, mert ilyeneket ír, vagy azért tetszenek az írásai, mert imádom Selymit.
Azt viszont egyértelműen el tudom dönteni, hogy ez nagyon tetszett.
3
Titti
2024. október 8. 10:55
Sejtem 🙂 és köszönöm, hogy így gondolod.  De biztosan tudod, hogy a szerelmet sem árt olykor megerősíteni. Hiába bizonyítja tettekkel kedvesem sokszor, mégis jól esik mindkettőnknek, ha néha kimondjuk: Szeretlek!
A vén jelzővel nem értek egyet. Aki a szívében fiatal, az sose vénül meg, akárhány éves is legyen.
A virágod tetszik nagyon. Komolyan! Csak most figyeltem fel rá, bár a történeteid elég régóta olvasom. A kor így is relatív, hisz csak később olvashattam, amit régebben írtál. Ezért külön öröm, hogy így reagáltál. 💖
1
Ez egy válasz Kékég 2024. október 8. 09:20-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. október 8. 09:20
Selymi ....!
Ne hidd, hogy azért mert más nem ír annak nem tetszik. 20 éve megszakításokkal vagyok fent ezen az oldalon. Régen elbeszélgettünk az írásról, ma ez ciki és félő, mert irigyeid lesznek miatta és lepontoznak, beléd állnak. Egy a lényeg, jól írsz és írj sokat, hiddj a vénaszonyoknak (gondolom tudod kire gondolok magamon kívül...).
1
Ez egy válasz Selymi 2024. október 8. 07:05-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2024. október 8. 04:19
Egy hihetetlen sztori, összedolgozva, majd csodálatos szorgos munkával apránként kibontva, úgy hogy az a játék fő vonalán halad az ötlet befejezéséig.

Pazar munka. Dicséret az ötletért! 10.P.

"Álmoska5"
1
T
Törté-Net
2024. október 8. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1