Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Érdekes a stílusa, de maga a történet is érdekes. Én várom a folytatását. Kíváncsi lennék Magdi lányára is. Mármint a szerelme alakulására, de arra mindenképpen, hogy mikor és mitől szelídül meg egy ilyen asszony. Biztos vagyok abban, hogy van valami a háttérben, amiről még nem tudhatunk. Azon gondolkodom, hogy találkoztam-e valaha egy ennyire... Ilyen nővel, pedig már azt hittem, hogy mindenkit ismerek a nemtudomhánymilliárdból. 🙂
Én várom a folytatását. Kíváncsi lennék Magdi lányára is. Mármint a szerelme alakulására, de arra mindenképpen, hogy mikor és mitől szelídül meg egy ilyen asszony. Biztos vagyok abban, hogy van valami a háttérben, amiről még nem tudhatunk.
Azon gondolkodom, hogy találkoztam-e valaha egy ennyire... Ilyen nővel, pedig már azt hittem, hogy mindenkit ismerek a nemtudomhánymilliárdból. 🙂