Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Köszönöm a bókot. 🙂 A történet maga és az alul feltett kérdések valóban szörnyűek lettek volna, ha megtörténnek. Nem véletlenül a bizarr címke és az elején az a röpke felhívás. Ehhez hasonló esemény viszont biztosan megtörtént, bár ez így kitalált. A kérdések valószínűleg abban/azokban a nőkben is felvetődtek, aki hasonló cipőben járt.. Vajon ki tudna teljes bizonyossággal válaszolni nekik?
Értem, hogy mire gondolsz és igazad van. Elfér ez másutt is. Én viszont arra gondoltam, hogy ha egy történetnek többféle mondanivalója is akad, de kapcsolódik a szexhez, akkor elfér az itt is. A szexet valós, vagy átvitt értelemben bármivel kapcsolatba lehet hozni. A szerelemhez nem csak nők kellenek, tehát éljenek az igazi férfiak is. Mert biztos vagyok benne, hogy az itt írók, olvasók nem hasonlítanak a sztoriban szereplő „férfiakhoz". Ők ugyanis betegek. Ugyan ki akarná megölni a saját feleségét, mikor azt mondja, hogy szereti, ha nem egy beteg ember? A lenti mondanivalóhoz viszont muszáj volt ilyennek ábrázolnom őket.
Ez a történet túlmutat azon, amiről ez az oldal szól. Itt mindenki megtalálhatja a kedvére való szexleírást, de ez a történet nem arról szól, hogy az erőszakot kedvelők élvezzenek, bár biztosan megteszik. Ez a történet a nőkről szól, akiket használnak, a beleegyezés nélküli szexról szól. Éljen a szerelem! Éljenek a nők!
Előző hozzászólásomat pedig direkt azért írtam Tittiként, mert "neki" címezték az ominózus segítségkérésre utaló mondatot. Talán emiatt is módosítottam a honlapom, pedig a Take me home ma is nagy kedvenc. 🙂
Hálásan köszönöm ezt az értékelést. Nem a dicséret végett, bár az mindig jól esik. 🙂 Hanem azért, mert kedves Álmoskának átment, miről akartam írni. NEM az erőszak és a szex lett volna ennek a lényege, hanem annak érzékeltetése, hogy hiába az írott szabályok, ha nincs kellő bátorság és empátia, na meg némi szerencse, bármilyen erőszak ellen nem lehet másképp fellépni csak összefogással! Nyilván a védelmet a legtöbb nő a férfiaktól várná el, de előfordul olyan helyzet, amikor ez „lehetetlen". Ami miatt mégis arra gondoltam, hogy itt (is) jelenjen meg az pusztán figyelem felkeltés célból történt és a szex leírása miatt fért erre az oldalra. Az igazi mondanivaló: figyeljünk jobban embertársainkra, mert mi is kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor szükségünk lehet segítségre.
Butaság, de egy olyan mondat miatt íródott meg ez a sztori, amikor valakitől segítséget kértem egy történet megírásához, mire ő azt válaszolta: „Neked nem kell segítség!" Talán ennek cáfolataként, talán kissé a dühöm levezetéseként írtam ezt. És ez nem mentegetőzés, csupán egy érzés...
Ez, AZ IGAZI "VALÓSÉLETBŐK" SZÁMAZTATOTT, TELÍTETT ESET, amelyben sok bűncselekmény azért lapul mert az érintett fő elkövetők magas állami "címeres stemplivel" rendelkező vezető! Nagyon figyelmesen olvastam. volt benne kis ( élvezet is meg olyan s/m fantázia) , de egy bűnhalmaz "nagyon okos ötlet" megindításával sikerült az igazi bűnősöket börtönbe juttatni.
Gratulálok Kedves Selymi, szép kidolgozott munka volt.
Többen kérték, hogy igazi történet is kerüljön fel. Tehetek én arról, hogy az élet nem csupán habos-tortából áll? Valaha ennél sokkal rémesebb álmaim voltak és azoknak a vége se oldódott meg ennyire sem. Szeretnél belőlük párat? 🙂 Ne haragudj kérlek. Nem bántani akarlak, csak szerettem volna, ha nem soroltok be bizonyos kategóriákba. Azért Snuff-ot nem fogsz tőlem olvasni. Elég ha ezt megnézed. https://telex.hu/eszkombajn/2021/06/10/snuff-film-horror-hoax-kamu-gyilkossag Ebben azt magyarázzák, hogy a nőt tulajdonképpen nem is darabolták fel, csak egy kicsit, a filmtrükk kedvéért. De az a pénzről szólt. Vajon a híradókban leadott véres események is a filmtrükk miatt készülnek? Vagy maga az élet van tele erőszakkal? Na, majd küldök be pár könnyedebb műfajt is. 🙂 Talán...
Lehetséges okok: sok a realitás, sok az erőszak, túl bizarr, xar a stílus, nem érthető a mondanivaló, személyesen érint, ezért kellemetlen olvasási élményt ad. Tudnék még felsorolni párat 🙂 Választasz ezek közül, avagy teszel hozzá valamit? 💖
A történet maga és az alul feltett kérdések valóban szörnyűek lettek volna, ha megtörténnek. Nem véletlenül a bizarr címke és az elején az a röpke felhívás. Ehhez hasonló esemény viszont biztosan megtörtént, bár ez így kitalált. A kérdések valószínűleg abban/azokban a nőkben is felvetődtek, aki hasonló cipőben járt.. Vajon ki tudna teljes bizonyossággal válaszolni nekik?
Én viszont arra gondoltam, hogy ha egy történetnek többféle mondanivalója is akad, de kapcsolódik a szexhez, akkor elfér az itt is. A szexet valós, vagy átvitt értelemben bármivel kapcsolatba lehet hozni.
A szerelemhez nem csak nők kellenek, tehát éljenek az igazi férfiak is. Mert biztos vagyok benne, hogy az itt írók, olvasók nem hasonlítanak a sztoriban szereplő „férfiakhoz". Ők ugyanis betegek. Ugyan ki akarná megölni a saját feleségét, mikor azt mondja, hogy szereti, ha nem egy beteg ember? A lenti mondanivalóhoz viszont muszáj volt ilyennek ábrázolnom őket.
Talán emiatt is módosítottam a honlapom, pedig a Take me home ma is nagy kedvenc. 🙂
Hanem azért, mert kedves Álmoskának átment, miről akartam írni. NEM az erőszak és a szex lett volna ennek a lényege, hanem annak érzékeltetése, hogy hiába az írott szabályok, ha nincs kellő bátorság és empátia, na meg némi szerencse, bármilyen erőszak ellen nem lehet másképp fellépni csak összefogással! Nyilván a védelmet a legtöbb nő a férfiaktól várná el, de előfordul olyan helyzet, amikor ez „lehetetlen".
Ami miatt mégis arra gondoltam, hogy itt (is) jelenjen meg az pusztán figyelem felkeltés célból történt és a szex leírása miatt fért erre az oldalra.
Az igazi mondanivaló: figyeljünk jobban embertársainkra, mert mi is kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor szükségünk lehet segítségre.
Butaság, de egy olyan mondat miatt íródott meg ez a sztori, amikor valakitől segítséget kértem egy történet megírásához, mire ő azt válaszolta: „Neked nem kell segítség!" Talán ennek cáfolataként, talán kissé a dühöm levezetéseként írtam ezt. És ez nem mentegetőzés, csupán egy érzés...
Nagyon figyelmesen olvastam. volt benne kis ( élvezet is meg olyan s/m fantázia) , de egy bűnhalmaz "nagyon okos ötlet" megindításával sikerült az igazi bűnősöket börtönbe juttatni.
Gratulálok Kedves Selymi, szép kidolgozott munka volt.
10.P
"Álmoska5"
Valaha ennél sokkal rémesebb álmaim voltak és azoknak a vége se oldódott meg ennyire sem. Szeretnél belőlük párat? 🙂
Ne haragudj kérlek. Nem bántani akarlak, csak szerettem volna, ha nem soroltok be bizonyos kategóriákba. Azért Snuff-ot nem fogsz tőlem olvasni. Elég ha ezt megnézed.
https://telex.hu/eszkombajn/2021/06/10/snuff-film-horror-hoax-kamu-gyilkossag
Ebben azt magyarázzák, hogy a nőt tulajdonképpen nem is darabolták fel, csak egy kicsit, a filmtrükk kedvéért. De az a pénzről szólt. Vajon a híradókban leadott véres események is a filmtrükk miatt készülnek? Vagy maga az élet van tele erőszakkal?
Na, majd küldök be pár könnyedebb műfajt is. 🙂
Talán...
Az előző hozzászólásomból kimaradt egy s betű: első!
sok a realitás,
sok az erőszak,
túl bizarr,
xar a stílus,
nem érthető a mondanivaló,
személyesen érint, ezért kellemetlen olvasási élményt ad.
Tudnék még felsorolni párat 🙂 Választasz ezek közül, avagy teszel hozzá valamit? 💖