Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ha az írásaimat ért bírálatok után, mert volt ilyen is bőven, abbahagytam volna, akkor te nem tudnál a swingerről vitázni velem, mert addig sem jutottam el. Ez is az írói szabadság közé tartozik, és sokkal kisebb gondnak tartom mint a családi szexet. Nem tudom motoros vagy-e, esetleg öreg(?), de igyunk rá egyet, és érezzük jól magunkat. És bízz abban, hogy tökéletesen ismerem a swinger szabályait. Hogy járok is oda? Az nem ide tartozik.
Az általad említett kategóriákat az írói és olvasói szabad/os/ságnak tekintem és nem minősítem. A swinger viszont a velünk élő realitás. Az eltérő "szabályok" is azt jelzik, hogy határterület az elfogadás szemszögéből is. Mindenkinek máshol vannak a határai örömben és kockázatban. Az óvszer nélküli, alkalmi szex olyan, mint a motorozás. Van a bátor motoros és az öreg... Mindettől függetlenül, kérlek ne hagyd abba az írást, mert sokaknak szerzel örömet vele és igazából ez számít, nem az én ásatag papolásom...
Hidd el pontosan tisztában vagyok a swingerre vonatkozó szabályokkal. Nem ez volt az első swingeres írásom, és a legelső előtt alaposan megismerkedtem a szabályokkal. És nem utánad kérdezősködtem, hanem a tudásod forrása felől. De lenne egy ennél fontosabb kérdésem! A családi szexel kapcsolatban miért nem írsz hasonlókat, hogy a szülők nem szexelhetnek a gyerekeikkel, hogy a testvérek között nem lehet szex. Ez nem zavar? Ez nálad teljesen rendben van? Vagy erre nincs törvény? És a vérfertőzés az mi?Csak a gumihasználat leírásának elmaradása irritál? Ha nem vetted volna észre ez nem egy swinger klub, hanem egy történeteket mesélő szexoldal. Ha minden a valóságnak megfelelően lenne leírva, az oldal nem működne.
A másik nagyon fontos szabály, hogy a nem az abszolút nemet jelent. Nem ennyire szigorú, inkább csak illemszabály az, hogy nem kérdezősködünk a másikról.
"Álmosja5"