Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ha az epizódot önmagában kellene értékelnem, akkor olyan 8-9 közé tenném, ha a többi megjelenő sztorihoz képest kellene pontoznom, akkor inkább 9-10 közé.
Lehet, hogy kicsit túltoltam, de muszáj volt a beszédét így végig vinni. Igazából két betűt változtattam alapvetően, az é-ből í lett, az ő-ből ű. És szerintem ettől érezted a túltolást, de azt nem lehetett csinálni, hogy egyik helyen változtatom, a másikon meg nem. Nyugodtan pontozd, állok elébe.
Itten mi igyekvénk jó dógokat mívelni. Remíljük Sára beszídíbe nem tanátál hibát. Korábban egy Ulysses nevű tudós fírfi aztat írotta nekem, hogy az a tudatlan lány úgy beszíl mintha egy korábbi törtínetbe beszílne. Hát akkó meg akartam mutatni, van másik beszíd is, csak oda kellene figyelni, amikor a törtínetet írom. És ennél a történetnél már odafigyeltem, és a lány úgy beszélt, ahogy kellett. De már tanul szépen beszélni, és egy-két rész múlva már kiművelt fő lesz, és a beszéde is szép. Mi nem vagyunk egyre jobbak, hanem próbálunk egy színvonalat tartani, és ami érdekes, a mások által írt anyagok is színvonalasabbak lettek. Talán van ehhez közünk?
👍 Én nem akaródzok mögsérteni senki más pennaforgatót, de azt gondúnám, hogy tik itten mostanság megint valami nagy dógot hoztatok létre. Ez óriási! A kis Eliza Doolittle (Sára), egyem a szívét... Gratula a négyzeten! Egyre jobbak vagytok. Ebből még jó sokat kérünk.
Gratulálok igen tisztelt és szeretett ÍRÓ-NŐK. Mivel mi olvasók, ugyanúgy az írók is csak a megtalálható írásokból tudtak ötletet/ihletet meríteni. véleményem szerint fogadjuk el és élvezzük az általuk használt nyelvezetet és környezetrajzot. Mindenképpen nagyon gratulálok a szerintem rengeteg munkáért amivel előkészítették az írást.
Érdekes színfolt ez a sorozat. Különös hangulatú világba kalauzol el minket. Néhány anakronizmus feltűnt benne, de nyilván nem hiteles korrajzot várunk egy itt megjelenő sztoritól. Helyenként mosolyogtató, máshol izgató. Elképzeltem, hogy tényleg mekkora siker lett volna akkoriban egy ilyen műintézmény.
Nagyon szép, jó stílusban megírt korrajz, szépen ábrázolt szexxel. Megmutatja, hogy egy majdnem agyon erőszakolt nőből is kiváló szerető lehet. Őszinte gatulációm az írónak és nagyon várom a folytatást!
"Álmoska5"
Szépen tartod a frontot, de hiányolom Lola társadat.
A történetből viszont semmit sem hiányolok. Tökéletes, ha létezik egyáltalán ilyen fogalom.
És ennél a történetnél már odafigyeltem, és a lány úgy beszélt, ahogy kellett. De már tanul szépen beszélni, és egy-két rész múlva már kiművelt fő lesz, és a beszéde is szép.
Mi nem vagyunk egyre jobbak, hanem próbálunk egy színvonalat tartani, és ami érdekes, a mások által írt anyagok is színvonalasabbak lettek. Talán van ehhez közünk?
Ez óriási! A kis Eliza Doolittle (Sára), egyem a szívét... Gratula a négyzeten! Egyre jobbak vagytok. Ebből még jó sokat kérünk.