Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
nem akarok kukacoskodni de a Nikita az nem féri név? (álá Nikita Hruscsov)
1
Valaki
2002. július 24. 16:34
Elég jo
1
Acca
2002. július 22. 11:50
Sziasztok! Szerintem jó a történet,csak az a baj,hogy én minden hétvégén a parton vagyok és mégse találkoztam ilyen csajokkal.8 pont
1
[A]Seth
2002. július 21. 03:12
Anyuci! Azt már megtudtuk, hogy mindenkinek nagyon jó volt, de NEKED IS KISCICÁM? Vagy az már csak otthon amikor kimentél lecsutakolni a lovat?
1
andrew
2002. július 21. 02:48
A sztori azért tetszett különösen, mert valós helyszíneken játszódik. Szinte láttalak a Renegade előtt az alig-ruhádban. 9 pont, de csak azért, mert nem én voltam a férfifőszereplő:)
Szerintem jó a történet,csak az a baj,hogy én minden hétvégén a parton vagyok és mégse találkoztam ilyen csajokkal.8 pont