Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ez miért családi? Esetleg, mert megnevezted a családtagok nevét? Javasolnám, hogy inkább olvasd a történeteket, NE kinlódj az írással, nem megy az Neked.
1
n
northop
2011. december 14. 17:40
nesze semmi, fogd meg jól. Kár, hogy nem lehet 0 pontot adni.
1
b
bigcathy
2011. október 4. 09:44
ez konkrétan semmi sem volt.
1
s
sillos
2011. október 1. 13:48
hát ez igazán szar!!!!!! hol itt a családi történet.
1
t
tutalibermaliber
2011. szeptember 29. 09:06
ez szar! kezdődik ott, hogy erixon és pedro, meg dasy milyen nevek ezek? értem én hogy fantázia, de ha élvezhető történetet akarsz, akkor legyen olyan, hogy "akár igaz is lehetne". ménem mingyá' Lakatos Winetou? meg milyen már a történet is? egy erotikus történetben a felvezetés a lényeg. ha ez a történet erotikus lenne, akkor az is erotikus lenne, ha leírnám 142-szer, hogy "baszás". csókolom! én nem ezért fizettem!
hol itt a családi történet.
csókolom! én nem ezért fizettem!