Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
semmi izgatót nem találtam benne, de még humoros sem volt olyan mértékben ahogy az jó lett volna, a két tulajdonság pattogott ide oda, lerontva egymás hatását, és kialakítva egy értelmezhetetlen katyvaszt, ami minősíthetetlen, kategorizálhatatlan, és végül élvezhetetlen xar.
0
d
dr görcs
2020. június 22. 20:07
gatyát kellett cserélnem a röhögés miatt de a 46os zoknimban nem esett kár!
Kedves sunyilo! Nem mjindenki olyan igénytelen, mint egyesek. Attól még nem lesz jó valami, hogy ráfogják, hogy paródia. A jó paródiákon én is szoktam röhögni. Ez olyan siralmas, hogy mindentrről elvbeszi a kedvemet.
Szerintem qrvajó paródia, és sztem gyuri0926-ra és a többi fanyalgóra nincs szükség, mivel akinak humora nincsen, az minden aljasságra képes (lásd a véleményüket)
gyuri0926 --> Másnak talán tetszhet, ebbe meg te törődj bele. De ha ennyire nem fekszik neked, akkor ne kínozd magad vele. :-P 172K --> Örülök, hogy neked elnyerte a tetszésed. 😀
0 pont
ezt elb.sztad már a első mondattal ...
172K --> Örülök, hogy neked elnyerte a tetszésed. 😀
Nekem nagyon tetszett, nyilván a szexuális igényeimet nem ez fogja kielégíteni, viszont paródiának nagyon is megfelelt!
Kell ilyen is.
Ha valaki nem érti, az ő baja.