Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nincs ez büdös húsból és nem is kozmáltad le Inkheart, és azt sem hiszem, hogy büntetni akarsz, valamint a cucc sem volt rossz minőségű és nem vagy beteg sem... Az a helyzet, hogy a plebs azt a bizonyos hajszálat nem szokta észlelni. Azért nem, mert nem elég éles a látásuk! Hát ezért plebejusok, de ez az ő bajuk. 🙂 Azt a hajszálat nem látják amelyik elválasztja az őrülttől a zsenit. Pedig ott van!!! 10 pont. Kösz, üdv!
Nos! Valóban nem kötelező elolvasni - bár nem tudom, hogy anélkül miféle kritikát lehet anélkül mondani....??? Azután meg, tudod, az étel, amit lekozmáltál és mellesleg büdös húsból készült, attól nem lesz jobb, ha olyan valaki mondja róla, hogy szar, aki maga nem főz!!!! Különösen akkor, ha az illető(k) még fizet(nek) is érte! Ha meg "anyagozol", akkor tényleg egy beteg marha vagy....és talán sajnállak is egy kicsit!
Köszi, ez most jól esett! 😀 A fantáziája mindenkinek a sajátja attól, hogy nem meri kimondani. Ha valaki csak ír, és nem tesz tönkre maga körül mindent azzal, hogy "éli" a fantáziáját, az már mocskos, beteg ember. Az a cucc tényleg rossz minőségű volt😉
valóban nem kötelező elolvasni; én a kritikák miatt olvastam el, kiváncsi voltam arra,hogy mi borította ki őket ennyire; bevallom rosszabbra számítottam; ez csak egy olyan férfi fantáziája, aki büntetni akar egy lányt... vagy csak rossz minőségű anyagot kapott a dealertől 😀
Azután meg, tudod, az étel, amit lekozmáltál és mellesleg büdös húsból készült, attól nem lesz jobb, ha olyan valaki mondja róla, hogy szar, aki maga nem főz!!!! Különösen akkor, ha az illető(k) még fizet(nek) is érte! Ha meg "anyagozol", akkor tényleg egy beteg marha vagy....és talán sajnállak is egy kicsit!
én a kritikák miatt olvastam el,
kiváncsi voltam arra,hogy mi borította ki őket ennyire;
bevallom rosszabbra számítottam;
ez csak egy olyan férfi fantáziája, aki büntetni akar egy lányt...
vagy csak rossz minőségű anyagot kapott a dealertől 😀