Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
ami viszont talán baj az a maradék legalább 6 oldal, ami elválasztja az élvezhetőség és a nem élvezhető minimális mennyiségtől de összességében nagyon is jó a képek éppen ezért nekem e mű 9p ér folytasd!...
Ezt a castingot már majdnem befejeztem mint történetet, mármint illusztrált történetet írok belőle... egyébként ez egy több részes történet, Nicole Heat életének története.
Érdekes egy technológiával készül, ilyesmi technikát én is ismerem de még nem volt lelki erőm hogy egy teljes új képregényt csináljak. Ha minden igaz valódi képek vannak torzítva, és hozzáteszem ezek jobban tetszenek mint azok a számítógép grafikás képregények. Úgy hogy szerintem ilyen jöhet még, mondjuk én valami szöveget is tennék hozzá. 🙂
A többiek kérését én is támogatom, kis aranyos, kedves szöveggel BAJNOK lehetne...
de összességében nagyon is jó a képek
éppen ezért nekem e mű 9p ér
folytasd!...
jó a képek
jó a történet menete
és elmegy a helyesírás, ja el is felejtettem nincs felirat, de attól még jó
Amúgy nagyon király lett