Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nő létemre is sok alkalommal benedvesedtek lenn ajkaim. Gondolom a fiúknak sem volt bánatára ez a temérdek fiatal "punci" ! S amiket azok csináltam ilyen kis "csitri" korral az már viszont elgondolkodtató. Talán én vagyok nagyon "maradi gondolkodású"!!! ( Igaz én más az idősebb korosztályhoz tartozom és nem tudhatom a mai fiatalság TÉNYLEG ILYEN SZADGONDOLKOZÁSÚ ÉS ILYEN NYILT?!!
1
F
FlyEagle
2019. március 19. 12:47
24 évesen még én is jól bírtam, voltam már én is két lánnyal egyszerre, de ez mámorító lehetett, nem csoda ha szívesen emlékszel rá
1
t
tomi19
2018. március 25. 12:39
Ha ez valóban meg történet akkor szerencsés mázlista vagy,10 pont mindkét történet. Jó lett volna ha folytatod...
1
a
A57L
2014. február 15. 04:52
Nagyon jó.
1
G
Goldenlotus
2013. június 3. 16:25
Ez a történet tényleg nagyon jó volt😀 Szerintem minden férfi álma hogy egyszer az életében megtörténjen egy hasonló eset😀