Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Tisztelt Bob_: Hozzá értésed kimagaslik a témában példa mondataidat tanítani kéne. De én inkább azt ajánlom, próbálj meg inkább élni és felnőni végre esetleg inkább könyvet vegyél elő. Így értelmezd a mesét: Kengyelfutó gyalogkakukk nem bántotta a farkast, hergelte és csúfot űzött belőle. A Szar ACME és a butasága okozta mindig a vesztét.
Történet meg jó lenne. Ha az "író" nem maszturbálna folyton mikor ír. Martianyu próbáld meg inkább utána, mert ez így egy szar mű. Már a címen is gondolkodtam annyit, hogy na, baszki, most ki szopat kit. Meg jó sok pedofil elem van benne.
Bob!Te élvezted volna ha tizenkét éves korodban leszoptad volna édesapádat?Csak,hogy beavassanak az élet rejtelmeibe.Esetleg utána édesanyádat is megdughattad volna.Ha már olyan élvezetes.
1
g
gaborthefirst
2013. június 21. 19:41
Nem kedves Bob_,nem kitalált szereplőket kéne kényszermunkára ítélni, az nem volna sem igazságos, sem lehetséges. 🙂 De azokat az írókat/olvasókat akik összekeverik a beteg fantáziájukat a mesék világával, azoknak a mentális gyógyulását éveken át napi 18 óra intenzív testmozgással kéne elősegíteni, függetlenül attól élvezik-e vagy sem, mert ép testben ép lélek! Ideális esetben.
1
B
Bob__
2013. június 21. 17:18
Nem lett az megrontva, ott van hogy élvezte 😀 Kengyelfutó gyalogkakukkot is börtönbe csuknátok mi, állatkínzásért, mert szegény fakast mindig bántotta 😀
1
g
gaborthefirst
2013. június 21. 15:22
Flashpoint1990: egy kislányt megrontani nem abszurd, hanem aberrált, és szerintem inkább a munka pl kőfejtés terén legyél ilyen elszánt. Előbb-utóbb belejössz majd meglátod. Remélem.
1
F
Flashpoint1990
2013. június 21. 14:46
Nyelvtanilag nokedli. Történés szempontjából ugyanaz csak pepitában. Abszurd, gyomorforgató. Mégha 15-19 lenne a kislány akkoris veszélyes lenne, de így hogy 12...még azt a maradék elszánt embert is elkergeti. A szókincsed viszont ismerős nekem. A fejlődés határozottan jó. Csaképp néhány évvel később kellene a lányt megrontani, és ne ennyire abszurd módon.
Ez a történet tartalmilag semmivel sem jobb az előzőnél, ha lehet még undorítóbb.A szöveg jobban sikerült, bár vannak benne nyelvtani hibák, lemaradtak ragok.De sebaj, fő,hogy a szülők hasznos, az életben is igen felhasználható dolgokat tanítottak a tizenkét éves kislányuknak.
Márti néni: ideális esetben már csak a cím alapján 8 év szigorított kőfejtést kapnál kapásból kettővel megtoldva, mert még nyelvtanilag is helytelen. 🙂 Ez 10 év anélkül, hogy bárki elolvasta volna, ami soha nem is történne meg, mert szükségtelen tekintettel az ilyen munkatáborokban rövid időn belül bekövetkező 100 % -os 'fluktuációra'. Ez persze csak ideális esetben lenne így.
Kengyelfutó gyalogkakukk nem bántotta a farkast, hergelte és csúfot űzött belőle. A Szar ACME és a butasága okozta mindig a vesztét.
Történet meg jó lenne. Ha az "író" nem maszturbálna folyton mikor ír.
Martianyu próbáld meg inkább utána, mert ez így egy szar mű.
Már a címen is gondolkodtam annyit, hogy na, baszki, most ki szopat kit.
Meg jó sok pedofil elem van benne.
élvezetes.
Kengyelfutó gyalogkakukkot is börtönbe csuknátok mi, állatkínzásért, mert szegény fakast mindig bántotta 😀
Történés szempontjából ugyanaz csak pepitában.
Abszurd, gyomorforgató.
Mégha 15-19 lenne a kislány akkoris veszélyes lenne, de így hogy 12...még azt a maradék elszánt embert is elkergeti.
A szókincsed viszont ismerős nekem.
A fejlődés határozottan jó. Csaképp néhány évvel később kellene a lányt megrontani,
és ne ennyire abszurd módon.
Ne add fel. Előbb utóbb belejössz.