Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
A fordítás minőségében, nem mennék bele, mert nem ismerem az eredetit. Viszont a beírás igénytelen lett. Ha egyszer annyi időt áldozol bele amennyi egy ilyen füzethez kell, akkor picit nagyobb odafigyeléssel fogyaszthatóbb végeredményt kapnál. Lényegtelen, hogy milyen programot használsz, mert a legegyszerűbbekkel is lehet szépen tördelni. Ettől fügétlenül javaslom, hogy térj át a PS mielőbbi használatára, mert szinte minden téren jobb, mint a konkurens programok.(Illetve magyar nyelven is elérhető.) Ezen felül, ha beírás terén ilyen tapasztalatlan vagy akkor javaslom a hálozsák.hu-n felelhető "Beírási segédletek" alapos átnézést. Rengeteg hasznos információt találsz majd ott. Nem bántáskép mondom, de ilyen minőségű végeredményt kár kiadni a kezedből, mert ez így szerintem élvezhetetlen. Nálam tehát 2 pontot ér.
Ez nem bocsánat kérése. Google forditó. Meg nem kifogás, hogy nem Photo shoppal, dolgozol, daryoon sem mégsem találni benne kivetni valót a munkájában. (De ő neki is el szoktam mondani privátban.) Ezért is van a fórum. Miért nem próbáltál segítséget kérni? Meg mutathatom neked, ha felveszed velem a kapcsolatot, mit hoztam ki a "Limonádé 1 részéből" (Hétvégén kész lesz) meg Peugeo 405 egyik munkájából. (Mondjuk vele elmehetnél Karaoke Party-ra.) Üdv
Bocs axelley de csak a google fordítóra tudok hagyatkozni mivel nem tudok angolul. Így abból kel kihoznom amit lehet . Mivel nincs photosoppom így mást használok és ott választok betű méretet . Ja ezért az úgynevezett férc munkáért heteket kelet dolgoznom . Eddig ez volt az egyetlen ilyen hosszú amibe belevágtam .
Fércmunka. Sok mindennel gond van. Mennyiség nem kárpótolja a minőséget. Sajnálom 3 pont. Csak a mennyiségért. Ez olyan, mint a karaoke. Van egy dal, ami a füledbe másszik, dalolod a buszon. Aztán elmész egy Karaoke Party-ra és egy botfülűtől hallod a dalodat. Nem lesz ugyanaz. Ez pont ilyen.
1. A magyar szöveg nem egyezik az angollal. Tudsz TE egyáltalán angolul? Aruanát idézem az első oldalon: "Imádkozok én is istenhez, mikor egy napon belátod, hogy nem megy neked és befejezed inkább." Ha tudsz angolul akkor érted.
2. A font az eredetihez képest nem egyezik. Kísérleteztél te egyáltalán? Kapásból 2-re hasonlít:- Wideworld, Anime Ace, Sötétháttérnél meg nem is látszik a betű. Sok helyen kilóg még ott is ahol nem kéne.
3. A borító első képnek megy, nem az utolsónak. Üdv
Meg nem kifogás, hogy nem Photo shoppal, dolgozol, daryoon sem mégsem találni benne kivetni valót a munkájában.
(De ő neki is el szoktam mondani privátban.)
Ezért is van a fórum. Miért nem próbáltál segítséget kérni?
Meg mutathatom neked, ha felveszed velem a kapcsolatot, mit hoztam ki a "Limonádé 1 részéből" (Hétvégén kész lesz) meg Peugeo 405 egyik munkájából. (Mondjuk vele elmehetnél Karaoke Party-ra.)
Üdv
Sajnálom 3 pont. Csak a mennyiségért.
Ez olyan, mint a karaoke. Van egy dal, ami a füledbe másszik, dalolod a buszon. Aztán elmész egy Karaoke Party-ra és egy botfülűtől hallod a dalodat. Nem lesz ugyanaz. Ez pont ilyen.
1. A magyar szöveg nem egyezik az angollal. Tudsz TE egyáltalán angolul?
Aruanát idézem az első oldalon: "Imádkozok én is istenhez, mikor egy napon belátod, hogy nem megy neked és befejezed inkább."
Ha tudsz angolul akkor érted.
2. A font az eredetihez képest nem egyezik. Kísérleteztél te egyáltalán?
Kapásból 2-re hasonlít:- Wideworld, Anime Ace,
Sötétháttérnél meg nem is látszik a betű. Sok helyen kilóg még ott is ahol nem kéne.
3. A borító első képnek megy, nem az utolsónak.
Üdv