Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
huh...igazi négyes ,ahogy ezt kell...itt nincs helye kisajátításnak ahogy Aretino is megjegyezte, ilyen esetben a másik gyönyöre a fontos, ami izgatólag hat ránk🙂 nagyon szívesen átélném ezt én is,
1
Aretino
2002. december 9. 22:11
Hja, a grupi nem a kisajátítóknak való. Jó az alapelgondolás, érzékiek a leírások. Utánzásra csábítana, most ha lenne kivel.....
1
Steve
2002. március 11. 13:33
A srác nem volt ott, hogy így kell elmesélni nek??? Egyébként e sztori jó...de hogy élvezném-e hogy más tolja a nőmet?!
1
Denzel
2002. március 6. 18:26
ehh, tul tokeletes. es sokkal jobb nem egyszerre elmenni :)
1
Bazsika
2002. március 6. 13:09
Nem rossz...sőt.Csak nem E/1-ben kellett volna írni.Egyébként megvolt a hatása rám is, és a barátnőmre is...
1
Ildica
2002. március 6. 02:51
Azt hiszem jobb lett volna ha nem E/1 személyben irja...vagy csak én vagyok fáradt...de rc-nem igaza van..ez álom.
1
Sequator
2002. március 5. 22:52
hát ez egy frendli 2 vs. 2 volt:)
1
GOD
2002. március 5. 18:09
Megyek kicsi Szilvimmel én is eljátszom ezt csak kell egy Dia meg egy Márk
10 Pont!
már majdnem hihető
5 pontot neki