Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nekem nem nagyon tetszett. Valahogy nem éreztem plasztikusnak a leírást, hajlottam rá, hogy átugorjak részeket, amolyan gyorsolvasósan. Nem fogott meg.
1
L
Laosz83
2014. január 7. 17:15
Nem rossz de kicsit aktívabb lehetett volna a pasi is 🙂
Ja és....! Nekem a "Szűzanyám" jobban tetszett - az a saját műfajában az egyik legjobb! Papucs! Lehet, hogy ez is eredetileg paródiának indult...? Szerintem tényleg írd meg az általam javasolt folytatást, de ne nagyold el! Sok lehetőség van benne.
Az bizony nem árt, ha valaki elolvassa, amit írt, mielőtt beküldi! Rengeteg benne az értelem-rontó és a helyesírási hiba is. A végén felsorolt kérdések "megválaszolása/kifejtése" valószínűleg egy sokkal érdekesebb folytatást eredményezhetne.
7 pont...
A végén felsorolt kérdések "megválaszolása/kifejtése" valószínűleg egy sokkal érdekesebb folytatást eredményezhetne.