Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Szerkesztés már tetszetős. A Történetmeséléshez tetszik a font választás, bár a beszélgetéseknél én személy szerint mást választottam volna. Sok helyen túl van zsúfolva a szöveg már csak azért is. Az effekteknél is mást választottam volna. Próbálj meg egy picit játszani a fonttal, ha egy női démon fontját nézzem például. Izgatóbb lett volna egy tüzes font. "A Fantasztikus 4 – Fáklya” fontja mondjuk.
Szöveg elég magyartalan érződik a goggle. Bátrabban nyúlj bele a szövegbe, ne ilyen kőkorszaki legyen. Nincsenek meg a nyomatékosítások sem. pl.: ÁÁÁ! Nincs kiemelve, meg hasonló. Helyesírással is gondok vannak. Hiányzik egy lektor. Legközelebb, ha készen van, egy munkád tedd félre és 1 hét után vedd elő és nézd át újra. Más hogy fogódd, majd látni. Ha PS-t használsz, el tudod úgy menteni a képet, hogy máskor is bele tudjál nyúlni.
Ha a többi munkádra is figyelnél és nem a „verseny szellem” hajtana, vagy mit tudom én. Akkor talán a többi munkád is, ilyen színvonalú lenne. Nem pedig tucat semmit érő a többi között. Bár ezen az oldalon már nem oszt, nem szoroz a munkáid. A mostani minőség láttán, már csak röhögni lehet.
Ennek sajnos nincs folytatása, legalább is én nem találtam. Egyébként épen emiatt a hosszú képregény miatt küldtem el a Juniper Lee-t is, hogy egy kicsit kompenzáljam azt rengeteg munkát amit erre fordítottam.
Szöveg elég magyartalan érződik a goggle. Bátrabban nyúlj bele a szövegbe, ne ilyen kőkorszaki legyen. Nincsenek meg a nyomatékosítások sem. pl.: ÁÁÁ! Nincs kiemelve, meg hasonló. Helyesírással is gondok vannak. Hiányzik egy lektor. Legközelebb, ha készen van, egy munkád tedd félre és 1 hét után vedd elő és nézd át újra. Más hogy fogódd, majd látni. Ha PS-t használsz, el tudod úgy menteni a képet, hogy máskor is bele tudjál nyúlni.
Ha a többi munkádra is figyelnél és nem a „verseny szellem” hajtana, vagy mit tudom én. Akkor talán a többi munkád is, ilyen színvonalú lenne. Nem pedig tucat semmit érő a többi között. Bár ezen az oldalon már nem oszt, nem szoroz a munkáid. A mostani minőség láttán, már csak röhögni lehet.
Üdv:axelley
jó hosszú, jó a képek és teljesen ki van dolgozva
ez nekem most 10p lett
folytasd!...